Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά – Η αντίδρασή όταν τον είδε από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει!

Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά – Η αντίδρασή όταν τον είδε από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει!

Το αφεντικό του τον είδε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού να κοιμάται! Και η αντίδραση του θα σας σοκάρει! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Μπροστά σ’ ένα παράξενο θέαμα βρέθηκε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, όταν κοίταξε στην οθόνη από το κύκλωμα των καμερών ασφαλείας και είδε έναν υπάλληλο να έχει πέσει για ύπνο σ’ έναν από τους καναπέδες του καταστήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Milky Lane», είδε τον εργαζόμενο από το συνεργείο καθαρισμού να έχει πέσει για ύπνο. Μόλις πληροφορήθηκε πως είχε τελειώσει τη δουλειά του, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.

«Βρήκα αυτό το στιγμιότυπο στην κάμερα ασφαλείας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο εδώ. Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές. Από τη στιγμή που η δουλειά είχε γίνει, ποιο το θέμα αν πάρουμε έναν μικρό υπνάκο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα αν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε».

Σχετικές δημοσιεύσεις