Κρυφή κάμερα απαθανατίζει περίεργη μαύρη φιγούρα έξω από σπίτι οικογενείας – Τρομοκρατημένη μητέρα συνειδητοποιεί…

Κρυφή κάμερα απαθανατίζει περίεργη μαύρη φιγούρα έξω από σπίτι οικογενείας – Τρομοκρατημένη μητέρα συνειδητοποιεί…

31χρονη μητέρα κατέγραψε με την κάμερά της μια μαύρη φιγούρα στην αύλη της και κάλεσε ιερέα για να την ξορκίσει. Εσείς τι θα κάνατε αν ξαφνικά βλέπατε.. «φάντασμα» από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού σας;

Περίπου αυτό έπαθε μια μητέρα στην Σκωτία, που παρατήρησε μια παράξενη μαύρη μορφή στην αυλή της και… κάλεσε ιερέα.

Η Μαξίν Χιουζ υπέστη σοκ βλέποντας μια παράξενη και τρομακτική σκιά από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της. Η Μαξίν παρακολουθούσε το παιδί της που έπαιζε έξω, όταν παρατήρησε μια μαύρη φιγούρα αρχικά στον δρόμο και στη συνέχεια να κινείται πάνω στην οροφή ενός τροχόσπιτου που έχει στον κήπο της.

Τρομοκρατημένη ζήτησε την βοήθεια ενός ιερέα προκειμένου να ευλογήσει το σπίτι της, στο οποίο μένει με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά της, 6 και 12 ετών.

«Ο σύντροφός μου ξύπνησε κατά την διάρκεια της νύχτας και το είδε στην κάμερα. Όλα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Είναι τόσο περίεργο… Φωνάξαμε έναν ιερέα για να ευλογήσει το σπίτι μας. Έστειλα το βίντεο στην αδελφή μου και την ρώτησα τι μπορεί να είναι γιατί ήταν τρομακτικό», είπε η Μαξίν στα Μέσα όταν το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα. Ο 12χρονος γιος της πάντως, δεν φάνηκε να τρομάζει.

«Ο Άστον είναι 12 ετών και μας άκουσε να μιλάμε γι αυτό, αλλά είναι καλά. Του είπα ότι ήρθε ο ιερέας και ότι δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχεί», πρόσθεσε η Μαξίν. Το βίντεο πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν η αδελφή της Μαξίν το κοινοποίησε στα social media.

Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά – Η αντίδρασή όταν τον είδε από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει!
Το αφεντικό του τον είδε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού να κοιμάται! Και η αντίδραση του θα σας σοκάρει! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Μπροστά σ’ ένα παράξενο θέαμα βρέθηκε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, όταν κοίταξε στην οθόνη από το κύκλωμα των καμερών ασφαλείας και είδε έναν υπάλληλο να έχει πέσει για ύπνο σ’ έναν από τους καναπέδες του καταστήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Milky Lane», είδε τον εργαζόμενο από το συνεργείο καθαρισμού να έχει πέσει για ύπνο. Μόλις πληροφορήθηκε πως είχε τελειώσει τη δουλειά του, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.

«Βρήκα αυτό το στιγμιότυπο στην κάμερα ασφαλείας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο εδώ. Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές. Από τη στιγμή που η δουλειά είχε γίνει, ποιο το θέμα αν πάρουμε έναν μικρό υπνάκο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα αν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε».

Σχετικές δημοσιεύσεις