Συγκινεί το θαύμα της Ρούλας Σταματοπούλου: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου πήρε το παιδί από την κοιλιά»

Συγκινεί το θαύμα της Ρούλας Σταματοπούλου: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου πήρε το παιδί από την κοιλιά»

Πριν λίγο καιρό η Ρούλα Σταματοπούλου είχε καθηλώσει τους πάντες μιλώντας για το θαύμα που βίωσε, αναφέροντας πως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ της πήρε το παιδί από την κοιλιά.

Το θαύμα που βίωσε η Ρούλα Σταματοπούλου

Η γνωστή make up artist είχε μιλήσει στο «Happy Day», κάνοντας δηλώσεις για την βάφτιση του γιου της στην Τήνο.

“Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο. Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ.

Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό κι έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη βάφτιση είπε: “Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που παραβρεθήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού”.

Καθηλώνει η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της

Το απόγευμα της Κυριακής (29/10) η Ρούλα Σταματοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμα-δες» και καθήλωσε, μιλώντας για την αποβολή που είχε. «Είχα ακούσει και την καρδιά του, το έχασα στους δύο μήνες…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, δείτε το θαύμα που βίωσε.

Ειδικότερα, η Ρούλα Σταματοπούλου εξομολογήθηκε πως «Κάναμε ένα διάστημα, αλλά δεν το άφησα… να δούμε, άντε τι θα γίνει. Από τη στιγμή όμως που δεν έγινε αυτό το διάστημα, που προσπαθούσαμε μόνοι μας, πήγαμε συνειδητά για εξωσωματική. Είχα κάνει και φύλαξη ωαρίων.

Έχουν αλλάξει και οι καιροί και όλα τα κορίτσια θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους, να κάνουν την καριέρα τους. Δεν είναι όπως ήταν οι γονείς μας, 22 χρονών να κάνουν οικογένεια».

«Φυσικά και με άγχωσε η εξωσωματική γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνεις. Είχα και αποτυχίες, είχα και προσπάθειες. Αυτά όμως με πείσμωναν πάρα πολύ και με διέλυαν συγχρόνως.

Κάθε φορά όμως που αποτύγχανε, το ήθελα πιο πολύ μετά. Μέχρι που, όταν είχα μείνει έγκυος και το έχασα στους δύο μήνες που είχα ακούσει και την καρδιά του, εκεί την άκουσα πάρα πολύ…

Την άκουσα συναισθηματικά, εκεί κατέρρευσα, δεν ξέρω πως μου βγήκε και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου στεναχωρήθηκε και αυτός πάρα πολύ, δεν το περίμενε πως δεν τα καταφέραμε και τον ρώτησα «πότε θα ξαναμπώ στο επόμενο;». Τον ρωτούσα πότε και μέτραγα τις ημέρες».

«Δεν έχω μετρήσει ποτέ τις προσπάθειες για να μείνω έγκυος… Ήταν περίπου δυο χρόνια και δούλευα και έλεγα ότι θα μπορούσαν να γίνουν όλα. Δεν γίνονται όμως όλα.

Πρέπει, όταν νιώσεις έτοιμη, να αφήσεις λίγο χώρο για να έρθει αυτή η ευλογία. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. όταν αποφασίζεις να τα κάνεις σε μια ηλικία που δεν είσαι 20 χρονών» πρόσθεσε, επίσης, η Ρούλα Σταματοπούλου στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

Σχετικές δημοσιεύσεις