Στα 9 έχασε τη μητέρα του, στα 11 κακοποιήθηκε και στα 24 «έφυγε» από τη ζωή ενώ είχε ήδη γίνει θρύλος

Στα 9 έχασε τη μητέρα του, στα 11 κακοποιήθηκε και στα 24 «έφυγε» από τη ζωή ενώ είχε ήδη γίνει θρύλος

Έφυγε» από τη ζωή ενώ είχε ήδη γίνει θρύλος

Στα 24 του και ενώ είχε γίνει θρυλικός ηθοποιός πέθανε. Στα 9 του χρόνια έχασε τη μητέρα του και στα 11 κακοποιήθηκε από έναν ιερέα. Λίγοι είχαν καταλήξει αν πρόκειται για έναν άγγελο ή διαβολάκι. Οι μισοί θυμούνται ένα παιδί ήρεμο και ήσυχο.

Άλλοι θυμούνται έναν ατίθασο χαρακτήρα, που μπορεί να μην αποκάλυπτε τα σχέδια του, αλλά ποτέ δεν συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες των άλλων. Όλοι όμως συμφωνούν ότι ήταν ένας εξαιρετικά γοητευτικός νεαρός. Που τραβούσε τα βλέμματα όλων, χωρίς καν να προσπαθεί. Γεννήθηκε σε μια φάρμα στην Ιντιάνα, όπου οι γονείς του ξεχώριζαν για την πνευματική τους καλλιέργεια από τους γείτονες.

Η μητέρα του, κομψή και περιποιημένη, αγαπούσε τα ψώνια. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, αναγκαζόταν να επιστρέφει τα περισσότερα. Της άρεσε να ψυχαγωγεί τους φίλους της, κάνοντας μιμήσεις διασήμων.

Το ταλέντο της κληρονόμησε και ο μικρός της γιος. Μάλιστα το παιδί έφτασε στο σημείο να μιμείται ζώα, ακόμα και μηχανές. Η οικογένεια ήταν εξαιρετικά δεμένη και υποστήριζαν κάθε καλλιτεχνική ανησυχία του γιου της.

Ο μικρός έμαθε να παίζει βιολί, να χορεύει κλακέτες και η μητέρα του ήταν πάντα εκεί για να τον ενθαρρύνει.

Ο ηθοποιός χάνει τη μητέρα του

Μέχρι που ξαφνικά, όταν ο μικρός ήταν 9 χρονών, η μητέρα του αρρώστησε και πέθανε από καρκίνο. Λίγο αργότερα ξέσπασε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και ο πατέρας του στρατεύθηκε. Ο μικρός έμεινε με τη γιαγιά του στην Ιντιάνα.

Πολλά χρόνια αργότερα, η στενή του φίλη και διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αποκάλυψε ένα μυστικό που της είχε πει. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο 11χρονος κακοποιήθηκε σeξουαλικά από έναν ιερέα σε καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Η Τέιλορ ζήτησε να γνωστοποιηθεί η δήλωση μόνο μετά τον θάνατό της, όπως και έγινε. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η εμπειρία είχε συνταράξει τον νεαρό και ποτέ δεν την ξεπέρασε. Βέβαια δεν είχε και πολύ χρόνο.

Πέθανε σε ηλικία 24 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Είχε ήδη προλάβει να γίνει ένας κινηματογραφικός θρύλος, συμμετέχοντας μόνο σε τρεις ταινίες. Ο νεαρός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Τζέιμς Ντιν.

Σχετικές δημοσιεύσεις