Λήστεψαν μια 78χρονη μπροστά στον Τάφο του Νεκρού Άντρα της. 7 Μέρες μετά, ο Γιος του Κλέφτη εμφανίζεται ξαφνικά Μπροστά της

Λήστεψαν μια 78χρονη μπροστά στον Τάφο του Νεκρού Άντρα της. 7 Μέρες μετά, ο Γιος του Κλέφτη εμφανίζεται ξαφνικά Μπροστά της

Όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς, μένει μια πληγή στην καρδιά σου που ποτέ δεν θεραπεύεται τελείως. Οι αναμνήσεις και η θλίψη μένουν μαζί σου για πάντα.

Έτσι και η 78χρονη χήρα Tona Herndon, κατέρρευσε όταν ο σύζυγός της πέθανε μετά από 60 ευτυχισμένα χρόνια γάμου. Προσπαθεί να επισκέπτεται κάθε μέρα τον τάφο του τελευταίου συζύγου της, καθώς είναι το μόνο πράγμα που την παρηγορεί.

Λίγες εβδομάδες μετά την κηδεία του, ο χήρα επισκέφθηκε τον τάφο του ως συνήθως – αλλά η μέρα σύντομα μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο τραύμα.

Η Tona στέκονταν δίπλα στον τάφο του συζύγου της γεμάτη θλίψη, όταν ξαφνικά πλησίασε ένας ξένος από πίσω. Ο άντρας έκλεψε την τσάντα της 78χρονης και έτρεξε μακριά. Η γυναίκα πληγώθηκε πολύ.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη μετά τη ληστεία μετέτρεψε όλη την κατάσταση από εφιάλτη σε μια ευτυχισμένη ανάμνηση για την Tona.

Ο άνδρας που έκλεψε την Tona συνελήφθη σύντομα και η φωτογραφία του εξαπλώθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την WTRF 7News.

Οι εφημερίδες έγραψαν για τη δειλή επίθεση και λίγες εβδομάδες αργότερα ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών, επικοινώνησε με την Tona, έχοντας μια απροσδόκητη πρόταση.

Ο 15χρονος Christian Lunsford, είχε δει τα νέα και τις φωτογραφίες του ληστή. Αισθανόταν ότι πολύ άσχημα, διότι ο άνθρωπος που είχε επιτεθεί στη χήρα ήταν ο μπαμπάς του 15χρονου, Shane.

Ο Shane Lunsford είχε πολλές φορές προβλήματα με το νόμο. Αυτή τη φορά, είχε φύγει με 700 δολάρια: όλα τα χρήματα που είχε η Tona στο πορτοφόλι της.

Ο μικρός ρώτησε την γυναίκα αν μπορούσε να τον συναντήσει στον χώρο στάθμευσης ενός κοντινού ναού. Ήθελε να επικροτήσει τη συμπεριφορά του πατέρα του.

Οι γονείς του μικρού είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν μόλις 2 ετών και από τότε η ζωή του μπαμπά του ήταν δύσκολη.

Ευτυχώς ο μικρός, είχε βγει εντελώς διαφορετικός από τον μπαμπά του. όταν συναντήθηκε με την Tona, της έδωσε πίσω 250 δολάρια, χρήματα που του είχε δώσει ο πατέρας του για ένα ταξίδι με το σχολείο.

«Αυτή η κίνηση ήταν τόσο, τόσο πολύτιμη», λέει η Tona. «Κάθε αγόρι ηλικίας 15 ετών που έχει αυτή τη μεγάλη συνείδηση, είναι εξαιρετικό».

Η Tona αισθάνθηκε τόσο ευγνώμων. Είπε στο γενναιόδωρο νεαρό να τα κρατήσει, για να πάει στο ταξίδι του με το σχολείο.

Θα ήταν εύκολο για τον Christian να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα του και να αφήσει εκείνον να πληρώσει για τα δικά του λάθη. Αντ’ αυτού, αυτό το 15χρονο αγόρι κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Συχνά, εκείνοι που έχουν λιγότερα, είναι και οι πιο γενναιόδωροι, τόσο από άποψη χρήματος όσο και καλοσύνης!

Σχετικές δημοσιεύσεις