Γιαγιά πάει στην κούνια να δει το μωρό που κοιμάται , Αυτό που καταγράφει η κρυφή κάμερα λίγα λεπτά μετά δεν περιγράφεται

Γιαγιά πάει στην κούνια να δει το μωρό που κοιμάται , Αυτό που καταγράφει η κρυφή κάμερα λίγα λεπτά μετά δεν περιγράφεται

Μια επική στιγμή κατέγραψε κρυφή κάμερα δωματίου όταν αυτή η γιαγιά που θα δείτε έπεσε μέσα στην κούνια όταν πήγε να βάλει το μωρό μέσα! Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε μια κρυφή κάμερα.

Το γύρο του διαδικτύου, έχει κάνει φυσικά αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, με την γιαγιά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό!

Η κάμερα μέσα στο σπίτι κατέγραψε τη στιγμή που η γιαγιά βάζει το μωρό στην κούνια να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμάται ήδη και έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξυπνήσει το μωρό.

Οι προσεκτικές της κινήσεις όμως δεν είχαν την κατάληξη που ήθελε, αφού η ίδια έπεσε μαζί με το μωρό στην κούνια!

Τίγρης γεννάει αλλά μόλις ο φροντιστής βλέπει κάτω από τα πόδια της τα χάνει (video)
Το να δούμε ένα ζώο να γεννάει είναι ένα προνόμιο που λίγοι από εμάς έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά. Βέβαια, ακόμα και όταν ένα τέτοιο γεγονός καταγραφεί στην κάμερα, δεν παύει να είναι λιγότερο εντυπωσιακό.

Η μαμά τίγρης που θα δείτε γεννάει τα δυο μικρά της, ενώ την προσέχει ο φροντιστής της και με την βοήθεια μιας κάμερας μεταδίδει τα πλάνα και στους υπόλοιπους εργαζομένους.

Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με το γεγονός, μέχρι που κάτι συμβαίνει και τους ανησυχεί. Έχουν περάσει 2 λεπτά και το μικρό δεν αναπνέει, παρά τις προσπάθειες της μαμάς. Οι εργαζόμενοι ακούνε έναν μικρό θόρυβο, αλλά φοβούνται, ότι θα πρέπει να παρέμβουν για να μην πεθάνει το μικρό τιγράκι.

Τελικά, το μικρό δίνει σημεία ζωής και ο φροντιστής ανακουφίζεται. Αλλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη…καθώς έπεται και συνέχεια!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχετικές δημοσιεύσεις