Η γυναίκα μπήκε στο αμάξι χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει κρυφή κάμερα – Αυτό που ακολουθεί θα σας συνταράξει

Η γυναίκα μπήκε στο αμάξι χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει κρυφή κάμερα – Αυτό που ακολουθεί θα σας συνταράξει

Θα σας συνταράξει μόλις δείτε τι συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία μπήκε στο αμάξι, αλλά δεν ήξερε πως υπάρχει κάμερα, με τη συνέχεια να είναι απίστευτη Η Αλέξις ήταν στο δρόμο για ένα νοσοκομείο του Τέξας για να γεννήσει το έκτο μωρό της.

Είχε την αίσθηση ότι πιθανότατα δεν θα έφτανε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Ο σύζυγός της, Ντομινίκ, κινηματογράφησε το ακόλουθο βίντεο από το κάθισμα του οδηγού, καθώς τα άλλα παιδιά τους καθόταν στα πίσω καθίσματα. Η Αλέξις άρχισε να ουρλιάζει και να σφυροκοπείται από τον πόνο.

«Τι να κάνω;» ρώτησε μανιωδώς τον σύζυγό της. Ο Ντομινίκ την ενθάρρυνε να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά τους είδαν αυτή την απίστευτη σκηνή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους από το πίσω κάθισμα!

Η Αλέξις άνοιξε τα πόδια της, φοβούμενη ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει. Στη συνέχεια φώναξε στον Ντομινίκ να τραβήξει, ενώ αυτή έδωσε μια ακόμα τεράστια ώθηση. Και τότε έγινε το θαύμα! Η κόρη της γεννήθηκε στα δικά της γυμνά χέρια!

Ένιωσαν όλοι τόσο ανακουφισμένοι όταν άκουσαν τον ήχο της κραυγής του μωρού. Ω Θεέ μου, ω θεέ μου! Μόνο αυτό μπορούσαν να πουν. «Πιστεύω ειλικρινά ότι ο Θεός μου επέτρεψε να γεννήσω με ασφάλεια στο αυτοκίνητο, αντί να φτάσω στο νοσοκομείο, επειδή ήξερε ότι η επιθυμία μου για να γεννήσω ήταν τεράστια», είπε η ίδια.


Τους αχάριστους ανθρώπους άστους μακρυά σου

Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

Ό,τι και να πεις για έναν αχάριστο άνθρωπο είναι πραγματικά λίγο! Πως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να ξεχνάνε τόσο εύκολα και να προχωράνε την ζωή τους κανονικά ξεχνώντας όλα όσα έκανες για αυτούς.

Πως μπορούν να είναι τόσο αναίσθητοι και να μην μπορούν καν να αντιληφθούν πως η στάση τους απέναντι σου είναι τόσο μα τόσο λάθος. Είναι πραγματικά απίστευτο! Κι όμως είναι ένα φαινόμενο που δυστυχώς όλοι ανεξαιρέτως έχουμε βιώσει αποφέροντας μας τις χειρότερες εμπειρίες .

Ένας αχάριστος άνθρωπος θα σε πλησιάσει ξέροντας μόνο και μόνο πως μπορείς να του εξυπηρετήσεις όλες του τις ανάγκες εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη σου και την ευαισθησία σου ως άνθρωπος. Ένας αχάριστος άνθρωπος θα συνδεθεί μαζί σου μόνο αφού νιώσει πως μπορεί να επωφεληθεί από εσένα.

Δεν θα ακούσεις ποτέ την λέξη ευχαριστώ από αυτόν και δεν θα σου είναι ποτέ ευγνώμων. Γιατί πολύ απλά τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν αντίληψη!

Όταν με το πέρασμα του χρόνου και αφού αρχίσεις πραγματικά όλο και πιο πολύ να δένεσαι μαζί του καταλαβαίνει πως δεν μπορείς να τον ‘’εξυπηρετήσεις’’ άλλο πια, απροσδόκητα αρχίζει να απομακρύνεται και πλέον του είσαι παντελώς αδιάφορος. Στην τελική με λίγα λόγια σου φέρθηκε σαν σκουπίδι!

Γιατί στην πραγματικότητα ο άνθρωπος αυτός ΠΟΤΕ δεν νοιάστηκε για σένα κι ούτε ήταν διπλά σου γιατί σε αγαπούσε, ή σε εκτιμούσε- ήταν δίπλα σου για αυτά που μπορούσες να τους προσφέρεις κι όταν πια βλέπει πως δεν έχει κάτι άλλο να πάρει από εσένα εξαφανίζεται έτσι απλά από την ζωή σου γυρεύοντας το επόμενο θύμα του.

Όσο και αν σε πληγώνει, όσο κι αν σε θυμώνει πρέπει να αποδεχτείς πως δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν! Μην προσπαθείς να βρεις την απάντηση στο γιατί..

Να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί πολύ απλά εσύ όσα έκανες για αυτούς τους ανθρώπους τα έκανες γιατί έτσι ένιωθες ! Αυτοί πρέπει να ντρέπονται! Να μην σε στεναχωρεί και να ευχαριστείς τον θεό που σε απάλλαξε από αυτούς τους σκάρτους και τοξικούς ανθρώπους γιατί πραγματικά δεν αξίζουν τίποτα.

e-vima.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις