Βγαίνω με έναν πολύ óμορφο άντρα αλλά βρωμάει συνέχεια σκóρδο και δεν τо αντέχω με τiποτα. Τι να κάνω;

Βγαίνω με έναν πολύ óμορφο άντρα αλλά βρωμάει συνέχεια σκóρδο και δεν τо αντέχω με τiποτα. Τι να κάνω;

Θα έλεγε κανείς πως το σκόρδο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον άνθρωπο, με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και όχι μόνο.
Τι γίνεται όμως με την άσχημη οσμή του; Προσωπικά μου αρέσει το σκόρδο αλλά δεν μπορώ να αντέξω την μυρωδιά του. Φανταστείτε λοιπόν τι έχω πάθει και δεν μπορώ να το πιστέψω.

Βγαίνω με έναν πολύ όμορφο άντρα που με συνταράζει κάθε φορά που τον βλέπω. Το κακό όμως είναι ότι μυρίζει συνέχει σκόρδο και μάλιστα ωμό! Θα περίμενα να αρωματίζεται με τα πιο ακριβά αρώματα, τόσο ωραίος που είναι, αλλά όχι.

Δεν χρησιμοποιεί κάποιο αποσμητικό ή κάποια κολώνια. Πως γίνεται όμως κάθε φορά που τον συναντώ να μυρίζει σκόρδο και να μην τον ενδιαφέρει αν εγώ το μυρίζω όταν βρίσκομαι κοντά του;Βρίσκομαι σε δίλημμα.

Διστάζω να του το αναφέρω γιατί ίσως φανώ αγενής ή μήπως το θεωρήσει προσβολή.Δεν βγαίνουμε τόσο πολύ καιρό και δεν θέλω να μιλήσω για τόσο μικρά πράγματα, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

Η εργασία του δεν έχει σχέση με μαγειρική ώστε να πω ότι είναι λόγω της δουλειάς του.Όμως αρχίζει και με ενοχλεί. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα: ‘Σήμερα θα τον δω. Θα μυρίζει πάλι σκόρδο;’

Θα περίμενα, όπως οι περισσότεροι άντρες που θέλουν να τραβήξουν πάνω τους σαν μαγνήτη μια γυναίκα, να χρησιμοποιεί μεθυστικά αρώματα.Ο δικός μου όμως συμπεριφέρεται λες και φοράει κάτι μεθυστικό αλλά είναι απλά η μυρωδιά του σκόρδου πάνω του.

Μήπως να του το πω;

Σχετικές δημοσιεύσεις