Βάϊος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο & ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

Βάϊος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο & ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

Ο Βάϊος Σύρρος έδωσε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day”, το πρωινό της Πέμπτης 2 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτήν τη συνέντευξη, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το Star έπειτα από 23 χρόνια, κάνοντας αποκαλύψεις για τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του.

Επιπλέον, ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, καθώς και το θαύμα που βίωσε κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας.

Βάϊος Σύρρος: Τα όσα αποκάλυψε στην κάμερα του “Happy Day”:

«Έφυγα από το Star μετά από 23 γεμάτα χρόνια. Το Star είναι η αγάπη μου, η οικογένεια μου. Δεν είναι διαζύγιο, κάποια στιγμή κουράστηκα από την πίεση του δελτίου. Είναι πολύ έντονο το άγχος και το ζω 32 χρόνια. Είχα κάποια θέματα υγείας και θεώρησα ότι δεν μπορώ άλλο να αντέξω αυτή την πίεση.

Για μένα ήρθε η ώρα, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις ταχύτητες που απαιτεί το δελτίο ειδήσεων. Θα κάνω ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο στο διαδίκτυο» αποκάλυψε ο Βάϊός Σύρρος.

«Το θαύμα που βίωσα με τον Άγιο Εφραίμ ήταν το κλικ που μου άλλαξε το ζωή. Είχα έναν πόνο στην πλάτη και θεώρησα ότι ήταν καρδιά. Ο γιατρός με εξέτασε και μου είπε ότι όλα είναι τέλεια. Έκανα γαστροσκόπηση και έδειξε καρκινικό όγκο, ευτυχώς ήταν επιφανειακός. Εκεί μουδιάζεις, σταματάει ο κόσμος.

Πήγαμε με τη σύζυγό μου στον Άγιο Εφραίμ, για μένα δεν είναι άγιος είναι φίλος μου. Έβαλα το βαμβάκι με το λαδάκι πάνω στο σημείο που θα γινόταν η επέμβαση και ξαφνικά στο δωμάτιο άρχισε να μυρίζει μύρο.


Η Ηγουμένη μου είπε ότι με μύρο εμφανίζεται ο Άγιος. Αυτό που με προβλημάτισε είναι γιατί διάλεξε να εμφανιστεί σε μένα ο Άγιος Εφραίμ» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Σχετικές δημοσιεύσεις