Τι βρήκε μέσα στο κουτί από το νυφικό της; Κοίταζε και ξανακοίταζε και δεν πίστευε στα μάτια της

Τι βρήκε μέσα στο κουτί από το νυφικό της; Κοίταζε και ξανακοίταζε και δεν πίστευε στα μάτια της

30 Xρόνια Mετά Άvοιξε Το Kουτi Με Το Νυφικό της: Mόλις Eίδε ‘Aυτό’ Πoυ Eίχε Mέσα, Την Tσάκισε Kpύος Iδpώτας! Φωτo

Δεν το περίμενε με τίποτα – Δείτε φωτό και βίντεο που ακολουθούν…

Τι βρήκε μέσα στο κουτί από το νυφικό της; Κοίταζε και ξανακοίταζε και δεν πίστευε στα μάτια της. Όλοι έχουμε πολύτιμα αντικείμενα από το παρελθόν μας στο σπίτι.

Μπορεί να τα έχουμε σε κάποιο ράφι ή κρυμμένα σε κάποιο συρτάρι ή ντουλάπι.

Μια στο τόσο τα πιάνουμε στα χέρια μας, τα ξεσκονίζουμε και απολαμβάνουμε τις μνήμες που μας φέρνουν στο μυαλό.

Αυτό ακριβώς -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- ήθελε να κάνει και η Shannon McNamara από το Nashville το 2012, όταν έβγαλε έξω το κουτί όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το νυφικό της.

Είχαν περάσει 27 χρόνια από τότε που το είχε φορέσει και νιώθοντας κάπως συναισθηματική θέλησε να του ρίξει μια ματιά. Αλλά όταν άνοιξε το κουτί, σοκαρίστηκε – το νυφικό αυτό δεν ήταν το δικό της!

“Σοκαρίστηκα, στεναχωρήθηκα και αναρωτήθηκα ποιανής το νυφικό είχα”, είπε η Shannon σε συνέντευξη.

Μια εφημερίδα του Nashville έγραψε μια μικρή ιστορία για το χαμένο φόρεμα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, μέχρι φέτος που η Kim Jones από την Atlanta αντιμετώπισε μια παρόμοια απογοήτευση. Όταν πήγε να δει το νυφικό της, το οποίο ήταν επαγγελματικά συσκευασμένο σε ένα κουτί, ανακάλυψε ότι το φόρεμα δεν έμοιαζε καν με αυτό που είχε φορέσει στον γάμο της.

Τελικά, η μία γυναίκα είχε το φόρεμα της άλλης! Αλλά πώς γίνεται να είχε περάσει

απαρατήρητο κάτι τέτοιο για 30 χρόνια; Και πώς γίνεται να συνέβη κάτι τέτοιο ενώ η Kim και η Shannon μένουν σε διαφορετικές πόλεις;

Και οι δύο γυναίκες κατάγονται από το Nashville και η Kim μετακόμισε στην Atlanta μετά τον γάμο της. Ζούσαν ακόμα και στην ίδια γειτονιά, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και παντρεύτηκαν τον ίδιο μήνα το 1986!

Το μπέρδεμα έγινε όταν και οι δύο πήγαν τα νυφικά τους στο ίδιο καθαριστήριο για να καθαριστούν και να συσκευαστούν. Ένα απλό λάθος στις ετικέτες των κουτιών οδήγησε στο μπέρδεμα αυτό. Θέλοντας να κρατήσουν τα νυφικά τους καλοδιατηρημένα, καμία από τις δύο γυναίκες δεν άνοιξε το κουτί και τα βόλεψαν.

Η Shannon και η Kim βρήκαν το άρθρο που είχε γράψει η εφημερίδα του Nashville στο Facebook. Επικοινώνησαν η μία με την άλλη και κανόνισαν να βρεθούν στο σπίτι της Shannon στο Nashville. Μετά από αγκαλιές και γέλια, οι δύο ανακουφισμένες γυναίκες αντάλλαξαν τα νυφικά.

Ήταν μια πολύ χαρούμενη περίσταση – η Kim και η Shannon έγιναν γρήγορα φίλες και πέρασαν το υπόλοιπο απόγευμα διηγούμενες ιστορίες για τις ζωές τους τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν, οι πιθανότητες να πάρουν πίσω η καθεμιά

το νυφικό τους θα ήταν πολύ μικρές. Αλλά στην εποχή του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων οι πιθανότητες για επικοινωνία με άλλους, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις, δείχνουν σχεδόν απεριόριστες. Και για την Kim και την Shannon αυτό σήμαινε ένα πολύ ευτυχισμένο τέλος…

Δείτε ολόκληρη την ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικές δημοσιεύσεις