Θλiψη: Έφuγε από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής – Συγκλονισμένοι φίλοι & θαυμαστές”
Θλίψη προκάλεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση του θανάτου γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’90 για τη μοναδική του φωνή και τις ερμηνείες του.
Ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία __ ετών, μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στενού φίλου του στο Facebook και έχει ήδη προκαλέσει συγκίνηση στους θαυμαστές του.
Πολλοί τον θυμούνται από τις επιτυχίες που γνώρισε τη δεκαετία του ’90 και του 2000, με τραγούδια που σημάδεψαν εποχές. Είχε εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
“Ήταν ένας γνήσιος καλλιτέχνης, με ήθος και ψυχή. Η φωνή του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας”, έγραψε συνεργάτης του στο Facebook.
Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στον τόπο καταγωγής του, παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων από τον χώρο της μουσικής.
🙏 Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας. Οι αναμνήσεις και τα τραγούδια σου θα ζουν για πάντα.
Πέθανε ο Κώστας Μοναχός
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών – Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα
Πέθανε χθες σε ηλικία 76 ετών ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στην Αθήνα.
Ο τραγουδιστής εισήχθη χθες στην εφημερία του νοσοκομείου με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ταλαιπωρούταν και από άλλα θέματα υγείας.
Ο Κώστας Μοναχός (πραγματικό επώνυμο Μιχαλόπουλος) εμφανίστηκε στο δισκογραφικό προσκήνιο το 1978 με το L.P. «Έτσι κάνουν όλες» σε τραγούδια του αείμνηστου Ηλία Μεγαλούδη.
Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου ξεχωρίζουν τα: «Τι του Λέει» («Τα ίδια λόγια που έλεγε σε μένα από τα χείλη της τα ψεύτικα βγαλμένα») και το ζεϊμπέκικο «Ακόμα Ένα Βάσανο».
Ο Μοναχός υπήρξε ένα από τα μεγάλα ονόματα της νύχτας τη δεκαετία του ’80.
Μερικά από τα μεγάλα του σουξέ: «Είμαι Τρελός και ό,τι Θέλω Κάνω», «Εσύ θα μου τα Φας» («Και χρήματα και κτήματα, γιατί έχεις αισθήματα») (Σ. Γονίδης), «Πώς με Κατάντησες Αγάπη», με την απάντηση να δίνεται στη συνέχεια: «Και όλοι λένε δως του μια θέση, τώρα θα πέσει, τώρα θα πέσει» (στίχοι- μουσική: Άγγελος), «Τα Μάτια μιας Γυναίκας» (Κ. Σούκας- Σ. Βασιλάκου) κ.α.