Σ0κ: Πέθανe ο «βασιλιάς της νύχτας»
Τον λύγισε ο καρκίνος σε ηλικία 62 χρόνων
«Εφυγε» πριν από λίγη ώρα ο «βασιλιάς της νύχτας» του Βόλου Γιώργος (Τζώρτζης) Σπύρου, σε ηλικία 62 χρόνων. Ο Γιώργος Σπύρου τα τελευταία χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής. Εγραψε ιστορία στον χώρο της διασκέδασης για πολλά χρόνια ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στον Βόλο και την Αγριά.
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στα Ανω Λεχώνια.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή είναι η 47χρονη ναυτικός που βρήκε τραγικό θάνατο σε καταπέλτη πλοίου – Γεμίζει με συλλυπητήρια και φωτογραφίες της το Facebook
Θανάσιμα τραυματίστηκε μια γυναίκα ναυτικός στο λιμάνι των Πατρών, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στον καταπέλτη πλοίου.
Η 47χρονη δεν έγινε αντιληπτή από τον οδηγό την ώρα της εκφόρτωσης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Το πλοίο είχε φτάσει από τη Βενετία και είχε δέσει στο λιμάνι όταν έγινε το δυστύχημα.
Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε τον θάνατο της 47χρονης. Ο οδηγός που χτύπησε τη γυναίκα υπέστη σοκ.
Συγκινεί ο αδελφός της άτυχης ναυτικού
Ο άνθρωπος που θα συναντούσε η άτυχη ναυτικός, ο αδελφός της, έμαθε λίγο αργότερα τι είχε συμβεί.
“Είχε τελειώσει τη δουλειά και θα ερχόταν στο σπίτι όπως κάθε Παρασκευή. Είχε διανυκτέρευση. Το φορτηγό τη χτύπησε όπως πήγε να κατέβει από το καράβι”, λέει συντετριμμένος στο Star.
Ηταν μια χαρά κοπέλα, ήταν πρόσχαρη, με όλους τα είχε καλά, συνέχισε.
Η εταιρία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλληπητήριά της στην οικογένεια της άτυχης ναυτικού ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το δυστύχημα.
Εργαζόμενοι ωστόσο καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα προστασίας και προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ναυτεργάτες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Προθεσμία για την Τρίτη πήραν ο οδηγός του φορτηγού και τρία μέλη του πληρώματος
Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν ο οδηγός που χθες το βράδυ παρέσυρε και σκότωσε με το φορτηγό του την άτυχη γυναίκα.
Μαζί του στον εισαγγελέα έφθασαν και τρία μέλη του πληρώματος – ο καπετάνιος, ο ύπαρχος και ο ναύτης. Οι τρεις τελευταίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία για κακουργηματική έκθεση ενώ ο οδηγός της νταλίκας αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Και οι τέσσερις ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.