Όταν έβαλαν για ύπνο τον 3χρονο γιο τους ήταν μια χαρά – Αυτό που συνέβη μόλις ξύπνησε τους έκοψε το αίμα…

Όταν έβαλαν για ύπνο τον 3χρονο γιο τους ήταν μια χαρά – Αυτό που συνέβη μόλις ξύπνησε τους έκοψε το αίμα…

Γονείς έβαλαν για ύπνο τον 3χρονο γιο τους, αυτό που αντίκρισαν όμως όταν τον ξύπνησαν τους έκοψε το αίμα. Το αγοράκι τους ήταν παράλυτο! Οι γονείς του δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Όταν ο Κόλιν όμως δεν μπορούσε να σηκωθεί και δυσκολευόταν να περπατήσει, παραδέχτηκαν ότι είχε εμφανιστεί το χειρότερο σενάριο.

Ο Κόλιν είχε χτυπήσει το κεφάλι του το προηγούμενο βράδυ κατά την διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ του αδερφού του. Θα μπορούσε να ήταν διάσειση; Όμως το αγοράκι είχε σηκωθεί και συνέχισε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Ούτε ο Ντίλον ούτε η Στέφανι σκέφτηκαν τον αντίκτυπο του χτυπήματος στο κεφάλι. Δεν πίστευαν ότι είχε διάσειση. Μπορούσε να εκφράσει αυτά που ένιωθε και ήξεραν ότι κάτι πήγαινε στραβά. Δεν μπορούσε καν να περπατήσει!

Χωρίς να περιμένουν απαντήσεις, πήγαν γρήγορα τον Κόλιν στην εντατική. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το 3χρονο αγοράκι δεν είχε εγκεφαλικό τραύμα. Η παράλυση του δεν είχε προκληθεί από αμέλεια των γονιών του και αυτό έκανε τον Ντίλον και την Στέφανι θα ανακουφιστούν. Αλλά ο γιος τους παρέμενε παράλυτος. Χρειάζονταν απαντήσεις.

“Το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να αναπνεύσει”, είπε ο Ντίλον Η κατάσταση του αγοριού χειροτέρευε. Δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω. Δυσκολευόταν να φάει και να πιει. Οι γονείς του Κόλιν παρακάλεσαν τους γιατρούς να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις