Μητέρα είδε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία – Κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου

Μητέρα είδε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία – Κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου

Μοιάζει με μία οικογενειακή φωτογραφία αλλά αυτό δεν είναι η αλήθεια καθώς όταν την παρατήρησε καλύτερα η μητέρα αμέσως πήγε να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Η ιστορία που θα σας δείξουμε στη συνέχεια είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι όλα αυτά έγιναν λόγω της που φωτογραφίας που βλέπετε.

Μοιάζει με μία οικογενειακή φωτογραφία όπως όλες οι άλλες. Αλλά αυτό δεν είναι η αλήθεια. Γιατί η μητέρα της οικογένειας όταν είδε αυτή τη φωτογραφία, αμέσως πήγε να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου;

Βλέπετε τον λόγο;
Ποτέ κανείς δε φανταζόταν ότι μία τυπική οικογενειακή φωτογραφία θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη. Όταν όμως έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα είδε τη φωτογραφία που είχαν τραβήξει και τότε συνέβη κάτι που δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ήταν δυνατόν. Έκπληκτη, έκανε ζουμάρισμα στο χέρι του συζύγου της, όπου θα ανακάλυπτε ένα μυστήριο στην απίστευτη αυτή ιστορία.

Το ζευγάρι
Η Susan (38 ετών) και ο John (45 ετών) ήταν μαζί από το κολέγιο. Ήταν ένα ζευγάρι που φαντάζονταν τους εαυτούς τους να είναι για μια ζωή από τότε που άρχισαν να βγαίνουν στα εφηβικά τους χρόνια στο κολέγιο. Η ζωή τους κύλησε ομαλά και όμορφα. Μία καλή δουλειά, ένα όμορφο σπίτι και δύο υπέροχα παιδιά. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον John.

Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Όλα ξεκίνησαν διότι την ημέρα που τραβήχτηκε εκείνη η οικογενειακή φωτογραφία, η Susan ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό για πολλά χρόνια και ένα μικρό του λάθος, το έκανε να βγει στην επιφάνεια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Susan ήταν αθώα και απολάμβανε τη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι είχε ακριβώς αυτό που ήθελε και θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Μία ημέρα ήθελε να γιορτάσει και αποφάσισε να οργανώσει ένα απόγευμα με οικογενειακές φωτογραφίες.

Μία ιδιαίτερη στιγμή
Μία τέτοια στιγμή που όλα κυλάνε ομαλά και είσαι στο απόγειο της ευτυχίας πρέπει να τη θυμάσαι, σκέφτηκε η Susan. Είναι από εκείνες τις στιγμές που μας αρέσει να θυμόμαστε για μια ζωή. Έτσι, επικοινώνησε αμέσως με έναν φωτογράφο που είχε γνωρίσει μέσω ενός συναδέλφου της. Εκείνος, απάντησε στο μήνυμα της σχεδόν αμέσως και της είπε ότι μπορούσε να κάνει τη φωτογράφιση την επόμενη μέρα.

Μία τέλεια μέρα
Ήταν μία όμορφη, ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα. Τα φύλλα στα δέντρα είχαν ήδη αρχίσει να πέφτουν, αλλά ο καιρός ήταν ακόμα καλός και ζεστός. Ωστόσο, ο John φαινόταν να μην μπορούσε να απολαύσει τη συγκεκριμένη μέρα. Ήταν λίγο νευρικός και έπαιζε με το πουκάμισο του όσο περίμενε να εμφανιστεί ο φωτογράφος. Η Susan το είδε λίγο περίεργο, αλλά αποφάσισε να μην τον ρωτήσει εκείνη τη στιγμή. Ήξερε ότι ο John δε λάτρευε τους φωτογράφους και τις φωτογραφίες.

Δε θέλει καθόλου τις φωτογραφίες
Δεν του άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες, άρα δεν είχε καλή σχέση με τους φωτογράφους. Ίσως, αυτός ήταν ο λόγος της περίεργης συμπεριφοράς, σκέφτηκε η Susan. Αλλά όταν ο φωτογράφος πλησίασε, ο John χλόμιασε. Ο φωτογράφος χαιρέτησε θερμά την οικογένεια. Είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές τη Susan και τον John. Η οικογένεια πάντα απολάμβανε την παρέα του. Αλλά, ξαφνικά ο John δεν ήξερε πώς να φερθεί.

Μητέρα είδε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία και κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου
Η περίεργη συμπεριφορά
Με ένα νευρικό χαμόγελο στα χείλη, ο John κοίταξε την κάμερα. Ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια του, συμπεριφερόμενος φυσιολογικά και αποτελώντας μέρος αυτής της όμορφης οικογενειακής φωτογραφία. Όμως, κατά βάθος, κάτι δεν πήγαινε καλά. Το μυστικό του τον έτρωγε και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα στις φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα, όταν η Susan έλαβε τις φωτογραφίες στο email της, ανυπομονούσε να τις δει.

Ήταν ανυπόμονη
Γεμάτη προσμονή, σχόλασε από τη δουλειά της και οδήγησε μέχρι το σπίτι. Όταν μπήκε μέσα, άνοιξε τον φορητό υπολογιστή της και έκανε κλικ σε όλα τα αρχεία εικόνων. Μία προς μία κοίταξε όλες τις φωτογραφίες.

Ο φωτογράφος είχε κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν απίστευτο! Όμως, μία από τις εικόνες την μπέρδεψε. Ήταν η φωτογραφία που ήταν όλοι μαζί. Ο σύζυγος της έμοιαζε να δείχνει άβολος, χαμογελώντας στην κάμερα. Η Susan αναρωτήθηκε γιατί ήταν τόσο νευρικός εκείνη τη μέρα.

Μία παράξενη ανάμνηση
Ξαφνικά κάτι ήρθε στο μυαλό της. Θυμήθηκε εκείνα τα περίεργα βλέμματα που αντάλλαζε ο σύζυγος της και ο φωτογράφος. Ο John ίδρωνε συνέχεια πριν τη φωτογράφιση. Σαστισμένη η Susan άρχισε να σκέφτεται. “Αυτό δε θα μπορούσε να είναι αλήθεια!”, φώναξε. Έκανε ζουμ στο χέρι του συζύγου της. Δυστυχώς, αυτό που υποψιαζόταν η Susan μόλις είχε επιβεβαιωθεί.

Η αλήθεια
Ο σύζυγος της ήταν ερωτευμένος με έναν άλλον άνδρα. Το δαχτυλίδι που είχε στο δάχτυλο του, δεν ήταν η βέρα από τον γάμο τους, αλλά ένα παιδικό δώρο από έναν φίλο. Αυτό επιβεβαίωσε τις υποψίες της. Για χρόνια πίστευε ότι ο John της ήταν ερωτευμένος με έναν άλλον άνδρα που είχε γνωρίσει μικρός στο γυμνάσιο και ότι του άρεσαν οι άνδρες. Σαστισμένη η Susan έκλεισε τον υπολογιστή της και κοίταξε για λίγο στο κενό. Και τότε ξαφνικά κατάλαβε ότι όλα πλέον είχαν νόημα…

Τον περίμενε να γυρίσει από τη δουλειά
Η Susan αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπη με τον σύζυγό της και να του πει τη γνώμη της, καθώς νόμιζε ότι αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα για τη σχέση. Όταν γύρισε από τη δουλειά, τον περίμενε στο σαλόνι. Είχε ζητήσει από τη γειτόνισσα να φροντίζει τα παιδιά όσο μάλωναν, ώστε να μην είναι εκεί κοντά, μήπως δημιουργηθεί καμία δραματική εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει τα μικρά με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο John ήξερε τι θα συμβεί
Ο John όταν είδε τη Susan να κάθεται στον καναπέ, ήξερε τι τον περίμενε. Ήξερε ότι τα είχε ανακαλύψει όλα. Κάθισε απέναντι της και πήρε μια βαθιά ανάσα. Και στη συνέχεια της τα είπε όλα. Ο John πάλεψε με την ομοφυλοφιλία του για μεγάλο μέρος της ζωής του και φοβόταν να το πει στη γυναίκα του. Όμως, προς έκπληξη της Susan, δεν ήταν μόνο αυτό. Υπήρχε και κάτι άλλο.

Ο φωτογράφος
Ο John άρχισε να μιλάει με τη Susan και συνέχισε λέγοντας ότι αυτός ο όμορφος φωτογράφος που τους είχε επισκεφτεί πολλές φορές αποδείχτηκε πολύ περισσότερο από έναν απλό οικογενειακό φίλο. Μάλιστα, ο John και ο φωτογράφος είχαν σχέση εδώ και λίγο καιρό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο John ήταν τόσο έκπληκτος που είδε τον φωτογράφο εκείνη την ημέρα.

Η Susan δεν μπορούσε να το πιστέψει
Η Susan δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε εκείνη τη στιγμή. Τα λόγια του συζύγου της, εκείνου του ατόμου που γνώριζε τόσα χρόνια, δε θα μπορούσαν να ήταν αληθινά. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη.

Για λίγο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς η ζωή που η ίδια θεωρούσε τέλεια, πήρε μία εντελώς απρόσμενη τροπή. Όμως, η αντίδραση της ήταν πολύ διαφορετική και αυτό εξέπληξε ακόμα και τον ίδιο τον John. Όταν ο John τελείωσε την ιστορία ένιωσε για λίγο απελευθερωμένος, καθώς δεν άντεχε να το κρατάει μυστικό από τη γυναίκα του για τόσο πολύ καιρό.

Στη συνέχεια κάθισε δίπλα της, έκλαψε και έβαλε το χέρι του στο γονάτο της. Η Susan με ένα θλιμμένο χαμόγελο στα χείλη, κοίταξε τον άνδρα της. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε, αλλά προσπάθησε να μπει στη θέση του συζύγου της και να καταλάβει την όλη κατάσταση.

Η συγχώρεση
Η Susan δε μίλησε καθόλου όσο ο John αποκάλυπτε όλα του τα μυστικά. Τον άκουγε προσεκτικά και όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει, επικράτησε στον χώρο μία απόλυτη σιωπή. Τελικά, η Susan πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να μιλάει στον άνδρα της.

“Εντάξει αγάπη μου”, ψιθύρισε απαλά και τον κοίταξε στα μάτια. Προς μεγάλη έκπληξη του John, η Susan συνέχισε και του είπε: “Σε συγχωρώ”. Η Susan άκουσε ολόκληρη την ιστορία του συζύγου της χωρίς να τον διακόψει.

Όταν εκείνος σταμάτησε να μιλάει, η Susan έδειξε κατανόηση. Στην αρχή σκέφτηκε ότι δεν ήταν δίκαιο. Όμως, αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί κάποιος να αντιδράσει σε μία κατάσταση σαν αυτή. Πρώτα προσπάθησε να καταλάβει πως νιώθει ο άνδρας της και μετά προσπάθησε να μπει στη θέση του.

Το τέλος
Παρά την απιστία του John και τα χρόνια που είχαν περάσει μαζί κρύβοντας τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, η Susan αγαπούσε τον άνδρα της και ήθελε να τον βλέπει ευτυχισμένο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη. Αντί να αρχίσει να τον κατηγορεί για την όλη κατάσταση, η Susan είχε καταλάβει ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνον και προσπαθούσε να μπει στη θέση του εκείνη τη στιγμή.

Όταν τελείωσαν και οι δύο τη συζήτηση τους, έψαξαν να βρουν μία λύση. Έτσι έκαναν μαζί την αίτηση διαζυγίου και βρήκαν την αγάπη σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Ένα πράγμα όμως παρέμεινε το ίδιο: Η άνευ όρων αγάπη που είχαν και οι δύο για τα παιδιά τους.

Η Susan και ο John ήταν στην αρχή πολύ ερωτευμένοι και αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Στη συνέχεια αυτή η αγάπη άλλαξε σε μία άρρηκτη φιλία και ακόμη περισσότερο όταν μοιράστηκαν, όχι μόνο τις όμορφες αναμνήσεις, αλλά μια όμορφη οικογένεια.

Σχετικές δημοσιεύσεις