Λιποθύμησε στο τρένο κι ένας άγνωστος της άφησε αυτό το μήνυμα!! Μόλις το διάβασε, ξέσπασε αμέσως σε λυγμούς.

Λιποθύμησε στο τρένο κι ένας άγνωστος της άφησε αυτό το μήνυμα!! Μόλις το διάβασε, ξέσπασε αμέσως σε λυγμούς.

Λιποθύμησε στο τρένο κι ένας άγνωστος της άφησε αυτό το μήνυμα!! Μόλις το διάβασε, ξέσπασε αμέσως σε λυγμούς…
Τι της έγραφε τελικά στο μήνυμα που της άφησε ο άγνωστος?

Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο, αλλά οι περισσότεροι δεν θέλουν να το δείχνουν.

Στον κόσμο των social media, που πολλοί αρέσκονται με το να βγάζουν selfies και να βάζουν πολλά hashtags για να κερδίσουν μερικά like παραπάνω, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι περνάνε καλά ή ότι είναι κάποιοι, ευτυχώς, υπάρχουν κι αυτοί που δεν αρκούνται σε αυτά και που είναι πραγματικά σπουδαίοι, χωρίς όμως να το δείχνουν.

Κάθε τόσο ακούμε για μια ηρωική ιστορία ανθρώπων που απλά θέλουν να βοηθήσουν. Χωρίς καμία αποζημίωση ή κολακεία.

Μια γυναίκα έλαβε βοήθεια από έναν εντελώς ξένο στο δρόμο για τη δουλειά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία ιδέα ποιος ή πώς είναι για να τον βρει.

Η Ellie Farnfield πήγαινε για να διδάξει ένα μάθημα γυμναστικής στο Λονδίνο, όταν λιποθύμησε στο τρένο που ταξίδευε. Η 27χρονη είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αλλά κανείς δεν έχει πάει κοντά της για να βεβαιωθεί ότι ήταν εντάξει.

Η Farnfield δεν είχε ιδέα όταν ξύπνησε ότι είχε λιποθυμήσει. Ο καλός Σαμαρείτης την έβγαλε από το τρένο, όταν κατάλαβε ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Αρχικά, όταν η Ellie ξύπνησε κατάλαβε ότι κάποιος είχε κλέψει το πορτοφόλι της.

Η κοπέλα βρήκε ένα σημείωμα που της εξηγούσε τι είχε συμβεί.

“Ήμουν πολύ αναστατωμένη. Τότε είδα το σημείωμα και τα χρήματα και συγκινήθηκα”, λέει η Ellie.

Ο ξένος είχε έρθει σε επαφή με 14 άτομα από το τηλέφωνο Ellie για να τους ενημερώσει για την λιποθυμία της.

Ο άνθρωπος της άφησε επίσης χρήματά για καφέ και ένα ταξί για να φτάσει στο σπίτι με ασφάλεια. Ο ξένος στην πραγματικότητα ζήτησε συγγνώμη που δεν είχε περισσότερα μετρητά να της αφήσει. Ο ίδιος υπέγραψε απλά με το όνομα “Tom”. Δεν άφησε e-mail ή αριθμό κινητού για να τον καλέσει.

“Εύχομαι την ώρα που διαβάζεις αυτό να αισθάνεσαι καλύτερα. Είχες ένα λιποθυμικό επεισόδιο στο τρένο και σε έβγαλα έξω. Δεν χτύπησες το κεφάλι σου αλλά ίσως σε χτύπησα εγώ στο πόδι καθώς περνούσα και πριν καταλάβω ότι ήσουν στο πάτωμα! Συγγνώμη!

Ζητώ συγγνώμη επίσης που δεν μπορώ να μείνω μαζί σου, αλλά σου αφήνω λεφτά για καφέ και για ταξί για να φτάσεις στο σπίτι σου. Δεν έχω περισσότερα χρήματα, δυστυχώς. Επικοινώνησα με ανθρώπους από το κινητό σου και η ιατρική βοήθεια είναι καθ’ οδόν. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να έχεις γρήγορη ανάρρωση.”

“Θα μπορούσε να έχει συμβεί το οτιδήποτε. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει το κεφάλι μου, έπεσα μέσα στο τρένο, ήμουν κάτω για πολλή ώρα”, εξηγεί η Ellie.

Ο Tom δεν επικοινωνήστε απλά με τους ανθρώπους από το τηλέφωνό της, ήρθε σε επαφή και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας.

Πριν φύγει ειδοποίησε το ασθενοφόρο.

Ο εκπρόσωπος του Southern Railway, δήλωσε ότι όλοι έχουν συγκινηθεί από αυτά που έκανε ο άνθρωπος. “Αυτό που έκανε ο Tom δείχνει πόσο καλόκαρδοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Αυτή θα ήταν μια τρομακτική εμπειρία, αλλά χάρη στον καλό αυτό άνθρωπο, η νεαρή κοπέλα ξύπνησε σε καλά χέρια με χρήματα για να πάρει ταξί για το σπίτι. ”

Η Ellie μπήκε στο Facebook για να ευχαριστήσει τον ξένο και όλους όσους βοήθησαν. Έχει επίσης ξεκινήσει μια εκστρατεία για να βρει τον Tom με το hashtag #findtraintom.

Η Ellie λέει ότι θέλει να επιστρέψει στον Tom τα χρήματά του και να τον ευχαριστήσει προσωπικά για την ευγενική πράξη του. “Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τον Tom για τη βοήθειά του και να του πω πόσο πολύ την εκτιμώ,” λέει η Ellie.

Ο Tom δεν χρειάζεται να βρεθεί. Οι φίλοι και η οικογένεια της Ellie τον έχουν ήδη φανταστεί. “Όλοι ξέρουν ότι ο Tom είναι σπουδαίος. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να είναι, τι κάνει, πώς μοιάζει, και οι φίλοι της την πειράζουν λέγοντάς της πως αυτός είναι το μελλοντικό της αγόρι,” λέει η Ellie…

Σχετικές δημοσιεύσεις