Έξυπνο tip για να εξαφανίσετε τις άσχημες οσμές απ’το σιφόνι του μπάνιου και να το κάνετε να μυρίζει φρεσκάδα

Έξυπνο tip για να εξαφανίσετε τις άσχημες οσμές απ’το σιφόνι του μπάνιου και να το κάνετε να μυρίζει φρεσκάδα

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα, με το σιφόνι από το μπάνιο σας; Θεωρείτε πως είναι βρώμικο το σιφόνι από το μπάνιο σας; Πιστεύετε πως έχει δυσοσμία (σ.σ. δυσάρεστη μυρωδιά), το σιφόνι από το μπάνιο σας; Μην ανησυχείτε! Δεν συντρέχει λόγος να αγχώνεστε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε σε πρώτη φάση, είναι να εφαρμόσετε κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους καθαριότητας.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν δύο τρόποι για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας
1ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με ξίδι Ξεκινήστε την καθαριότητα του σιφονιού ρίχνοντας 1 φλ. ξίδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το ξίδι να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ο τελευταίος τρόπος για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας
2ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με λεμόνι Αν η δυσοσμία δεν εξαφανιστεί με το ξίδι μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε το λεμόνι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλ. ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

* Προσοχή: Σε περίπτωση, που μετά την εφαρμογή των παραπάνω τρόπων, το σιφόνι σας συνεχίσει να έχει δυσάρεστη μυρωδιά, καλό θα ήταν να καλέσετε έναν υδραυλικό.