Δεν πίνει τον καφέ που σερβίρει: Αεροσυνοδός απoκαλuπτει τα 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ στο αεροπλάνο & συμβουλεύει

Δεν πίνει τον καφέ που σερβίρει: Αεροσυνοδός απoκαλuπτει τα 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ στο αεροπλάνο & συμβουλεύει

Πέντε συμβουλές για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο δίνει μία πρώην αεροσυνοδός. Η Kat Kamalani που είναι ιδιαίτερα ενεργή στην πλατφόρμα του TikTok εργάστηκε για 6 χρόνια ως αεροσυνοδός και τώρα μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τι πρέπει να κάνουν μέσα στο αεροπλάνο και τι όχι.

Τα χρήσιμα tips της αεροσυνοδού
Να έχετε κάποιο σνακ μαζί σας
Το πρώτο πράγμα που προτρέπει τον κόσμο να κάνουν είναι να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο έχοντας πάντα μαζί τους κάποια σνακ. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» λέει η Kamalani.

Μη πιείτε καφέ και τσάι
Επίσης, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν πίνει ζεστό νερό, πράγμα που σημαίνει ότι καλό θα είναι να αποφύγετε να πιείτε καφέ και τσάι. «Ο λόγος που αποφεύγω αυτά τα ροφήματα είναι γιατί τα σκεύη δεν καθαρίζονται ποτέ. Είναι αηδιαστικά» λέει.

«Οι βραστήρες καθαρίζονται ανάμεσα στις πτήσεις αλλά οι μηχανές του καφέ δεν καθαρίζονται ποτέ και βρίσκονται… δίπλα στις τουαλέτες» και μας πείθει να μην ξαναπιούμε ποτέ καφέ στο αεροπλάνο!

Τα λεγόμενα της πρώην αεροσυνοδού επιβεβαιώνει και μια έρευνα του Hunter College NYC Food Policy Center του City University of New York, για το νερό στα αεροπλάνα. Η έρευνα, όπως αναφέρει η Daily Mail, διαπίστωσε ότι επτά στις δέκα αεροπορικές εταιρείες δεν διαθέτουν καλής ποιότητας νερό και συνέστησε σε όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο να πίνουν υγρά μόνο από σφραγισμένα μπουκάλια κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Ωστόσο, ένας εργαζόμενος ως συντηρητής σε αεροπορική εταιρεία κατακεραύνωσε την αεροσυνοδό ότι τα λέει όλα αυτά για να κερδίσει views. «Επειδή εσύ δεν τα καθαρίζει δε σημαίνει ότι δεν καθαρίζονται, τα κάνουμε εμείς» υποστηρίζει.

Να ακούτε πάντα το πλήρωμα
Το τρίτο πράγμα στη λίστα της Κατ είναι ίσως το πιο προφανές, με την πρώην αεροσυνοδό να προτρέπει τους επιβάτες «να υπακούουν πάντα στις οδηγίες του πληρώματος».

Αναζητείστε διαφορετικά αεροδρόμια
Εξηγεί επίσης ότι πάντα ψάχνει ξενοδοχεία, διαφορετικά αεροδρόμια και πτήσεις κάθε φορά που πηγαίνει ταξίδι «σε περίπτωση που συμβεί κάτι» και χρειαστεί βρει άλλον τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μη μιλάτε στους διπλανούς σας
Η τελευταία της συμβουλή είναι να μην «αποκαλύπτετε ποτέ πολλές προσωπικές πληροφορίες σε κάποιον που κάθεται δίπλα σας και σας ρωτάει για τη ζωή σας» όταν ταξιδεύετε.

Η Kat Kamalini ανεβάζει και άλλα πράγματα για τη ζωή της, τη διατροφή και δίνει συμβουλές για καλή υγεία. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά της βίντεο είναι αυτά που γίνονται viral και συγκεντρώνουν τα περισσότερα σχόλια.