Κέικ Πορτοκαλιού με υπέροχο άρωμα και πολύ αφράτο
Η Συνταγή είναι της κ. Kassy Grig – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
4 αυγά
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα τσαγιού . Σπορέλαιο
1 κούπα τσαγιού . Χυμό πορτοκαλιού
3 κούπες τσαγιού . αλεύρι
1 μπέικιν
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την άχαρη με το σπορέλαιο .
Προσθέτουμε τα αυγά και σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι.
Βουτυρώνουμε την φόρμα και αδειάζουμε το μείγμα . Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο .
Η Συνταγή είναι της κ. Kassy Grig – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.