Την είδαμε! Έλενα Παπαρίζου: Η 1η εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της

Την είδαμε! Έλενα Παπαρίζου: Η 1η εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της

Τάκης Ζαχαράτος και Έλενα Παπαρίζου επέστρεψαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου NOX μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έβαλε τέλος στην ανησυχία που προκάλεσε η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και ανέβηκε στο stage για ένα μοναδικό live του πλευρό του ταλαντούχου Τάκη Ζαχαράτου.

 

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου η τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή, ανανεωμένη, χαρίζοντας στο κοινό δυνατές μια μοναδική βραδιά, αποδεικνύοντας ότι η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, δεν επηρέασε την ενέργειά της.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν αναβληθεί οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο λόγω αδιαθεσίας, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία για την κατάστασή της.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα ήταν διαχειρίσιμο και παρουσίασε βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Τάκη Ζαχαράτου και της Έλενας Παπαρίζου στο NOX πήραν παράταση, σύμφωνα με πληροφορίες και για μετά το Πάσχα.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλενα Παπαρίζου: “Έμαθα από δικό της άνθρωπο ότι την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των προβλημάτων υγείας της”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πέμπτη 26/3 αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως η Έλενα Παπαρίζου ενοχλήθηκε με τα όσα ακούστηκαν για την κατάσταση της υγεία της.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες είχε αναβληθεί η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται λόγω αδιαθεσίας και η είδηση προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της

«Έμαθα από πολύ δικό της άνθρωπο, ότι την ενόχλησε όλη αυτή η δημοσιοποίηση των προβλημάτων υγείας και μάλιστα επειδή κάποιοι έκαναν διάγνωση χωρίς να ξέρουν, η ίδια όταν θέλει να μιλήσει για κάτι θα μιλήσει, και όταν λέει «είμαι καλά και μπήκα για κάποιες εξετάσεις», δεν της αρέσει να τη διαψεύδουν. Αυτό είναι ένα μήνυμα που ήθελε να ακουστεί. Είναι μια χαρά η Έλενα, εμφανίστηκε χθες και πήρε όλο το χειροκρότημα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικά:  «Το παιδί μου, η ανάσα μου» Οι αναρτήσεις «λατρείας» και οι μελανιές στον 3χρονο Άγγελο

 

 

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Φήμες ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου να νοσηλεύεται εκ νέου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, λίγες εβδομάδες μετά την προηγούμενη εισαγωγή της στο νοσοκομείο τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου είχε παραμείνει για αρκετές ημέρες. Πρόσφατα ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο, καθώς η τραγουδίστρια χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή του OPEN «Ραντεβού το ΣΚ», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, μεταφέροντας νεότερες πληροφορίες. «Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στην περιπέτεια της υγείας της, εξηγώντας ότι είχε υποστεί υπερκόπωση. «Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Θέλει λίγη παρακολούθηση. Έπαθα υπερκόπωση, είναι κακό πράγμα. Πρέπει όλοι να προσέχουμε. Η δουλειά είναι υγεία αλλά… Το έπαθα γιατί δούλευα πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολλά πράγματα. Είμαι τελειομανής, θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και να είμαστε εντάξει προς τους συνεργάτες μας».

Σχετικά:  Θρηνοs στο παλάτι ! Πεθανε ο πρίγκιπας

Σχετικές δημοσιεύσεις