Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Τέρενς Κουίκ: Δύσκολες ώρες

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Τέρενς Κουίκ: Δύσκολες ώρες

Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους στην χώρα μας ενώ έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια και με την πολιτική. Τον τελευταίο καιρό θα τον συναντήσουμε ως δημοσιογράφο στην γειτονική Κύπρο.

Ο πλειστηριασμός των σπιτιών του Τέρενς Κουίκ

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει μια είδηση σχετικά με ακίνητα του δημοσιογράφου τα οποία πάνε για πλειστηριασμό. Σήμερα στην εκπομπή το Πρωινό ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και όπως τόνισε πρόκειται για τρία ακίνητα και ένα οικόπεδο στο Πήλιο τα οποία και βγαίνουν στο “στο σφυρί” ενώ τα στοιχεία έχουν βγει και στην επίσημη ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τετραπλό “σφυρί” για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο. Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ. και η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ. Το μικρότερο σπίτι έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο αγγίζει τις 284.000 ευρώ

«Φαίνεται πως κάποια χρέη που έχουν δημιουργηθεί σε ελληνική τράπεζα, ουσιαστικά οδήγησε την τράπεζα στην επίσπευση του πλειστηριασμού…20 Σεπτεμβρίου θα βγουν σε πλειστηριασμό όλα, εκτός και αν μεσολαβήσει κάτι από τον ίδιο τον Τέρενς Κουίκ που είναι μαζί με τη σύζυγό του ιδιοκτησίες ή κάποιον άλλον που θα υποδείξει ο κύριος Κουίκ», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Νεκρή η Πασχαλιά Καλαγιά – Καραμαλάκου

Μια γυναίκα που άφησε έντονο το αποτύπωμά της στον Πειραιά και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν εκείνη που βρέθηκε νεκρή, μετά από φωτιά στο σπίτι της στην Βουλιαγμένη σήμερα νωρίς το πρωί: Πρόκειται για την Πασχαλιά Καλαγιά – Καραμαλάκου, επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλο και αντιδήμαρχο Πειραιά. Η Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου εξελέγη πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά το 1986 και επανεξελέγη σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Το 2011 είχε ακρωτηριαστεί στο πόδι της, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσδεσης της θαλαμηγού στην οποία επέβαινε στο λιμάνι του Λαυρίου. Η Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου είχε γεννηθεί στον Πειραιά και ήταν παντρεμένη με τον γιατρό Ηλία Καλαγιά που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια. Απέκτησαν δύο κόρες, τη Νότα και τη Μαρία, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ το 2019.

Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι από άγνωστη ακόμη αιτία και μέσα εκτός από την Πασχαλιά Καλαγιά βρίσκονταν και οι δύο κόρες της, οι οποίες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχαν εισπνεύσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις