ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Έμεινε επί ώρα χωρίς τις αισθήσεις του, όμως οι γιατροί κατόρθωσαν να το επαναφέρουν.
Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται το ηλικίας 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι της πλατείας Κύπρου στην Καλλιθέα το απόγευμα της Κυριακής.
Το παιδί βρισκόταν στην πλατεία με τον πατέρα του, 26 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, όταν ξέφυγε της προσοχής και βρέθηκε μέσα στο σιντριβάνι. Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί ήταν επί 10 λεπτά αναίσθητο μέσα στο νερό, πριν το αντιληφθούν περαστικοί, το βγάλουν και καλέσουν την αστυνομία.
Το πλήρωμα ενός περιπολικού που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, προσπαθώντας να το επαναφέρει, ενώ το μετέφερε στο νοσοκομείο πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο «Αγλαΐα Κυριακού», οι γιατροί επιχειρούσαν να επαναφέρουν το παιδί επί 40 λεπτά και πράγματι, τα κατάφεραν, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πιει και νερό.

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς (26 και 23 ετών) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Καλλιθέα: Κοριτσάκι δύο ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σιντριβάνι – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση
Καλλιθέα: Κοριτσάκι δύο ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σιντριβάνι – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση
Περίοικοι βρήκαν το παιδί μέσα σε σιντριβάνι και ειδοποίησαν την αστυνομία – Ο 26χρονος πατέρας προσήχθη από τις Αρχές και εξετάζεται.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Δαβάκη στην Καλλιθέα, όπου ένα κοριτσάκι δύο ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε σιντριβάνι στην πλατεία Κύπρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίοικοι ειδοποίησαν διερχόμενους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι μετέφεραν άμεσα το παιδί με περιπολικό στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το δίχρονο κοριτσάκι ζει, ωστόσο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Οι γιατροί, αφού έγινε ανάνηψη επί 40 λεπτά, κατάφεραν να το επαναφέρουν και πλέον νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας του παιδιού, ηλικίας 26 ετών, προσήχθη από τις Αρχές και εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Καλλιθέα: Κοριτσάκι δύο ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σιντριβάνι – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάστασηmagnifing glass
ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑmagnifing glass
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Orange Press, λίγα λεπτά πριν εντοπιστεί το κοριτσάκι μέσα στο σιντριβάνι, το οποίο έχει βάθος περίπου μισό μέτρο, βρισκόταν μαζί με τον γονέα του και είχαν πάρει ένα σνακ από γειτονικό περίπτερο.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.