Ανείπωτη Τpαγωδία στη χώρα μας

Ανείπωτη Τpαγωδία στη χώρα μας

Έβαλε φωτιά και έκαψε την μάνα και τον θείο του σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο, ο ένας ήταν με σακούλα στο κεφάλι – Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν άνδρα που στη συνέχεια ανέβηκε εκ νέου στον όροφο και πήδηξε από το μπαλκόνι

Τραγωδία στην οδό Χαλέπα στον Μασταμπά, στο ΗράκλειοΚρήτης, με δύο ανθρώπους να απανθρακώνονται μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας έβαλε τη φωτιά θέλοντας να κάψει τη μητέρα και τον θείο του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως οι απανθρακωμένες σοροί βρέθηκαν σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού και η μία είχε σακούλα στο κεφάλι.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη με 16 πυροσβέστες και 4 οχήματα να σπεύδουν στο σημείο. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον γιο, ο οποίος στη συνέχεια ανέβηκε εκ νέου στο κτίριο και έπεσε από το μπαλκόνι ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για εμπρησμό.

 

Φρίκη στα Πετράλωνα: 63χρονος βiαζε 14χρονη και κατέγραφε με το κινητό του τις ασελγείς πράξεις

 

 

 

 

Συνελήφθη στα Πετράλωνα 63χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Είχε πείσει την ανήλικη ότι είναι μέλος μυστικιστικής οργάνωσης και προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες πολλές φορές κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη 63χρονος στα Πετράλωνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 7 ετών, για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη, σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Σχετικά:  Σοκ: Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας – Έσβησε από τον καρκίνο


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε διερεύνηση πληροφοριών, καθώς ο 63χρονος γνωρίζοντας ότι διώκεται, κρυβόταν σε σπίτι στην περιοχή των Πετραλώνων, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση ο 63χρονος κατά τα έτη 2016 και 2017, εκμεταλλευόμενος φιλική σχέση που είχε αναπτύξει με τους γονείς ανήλικης και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, ώστε να την επιβλέπει, την έπεισε ότι είναι μέλος μυστικιστικής οργάνωσης και προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες πολλές φορές κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις