Δuσκολες ώρες για τον ηθοποιό Μπουσουλόπουλο: «Είναι σε άσχημη κατάσταση!»
Όσα δήλωσε η δικηγόρος του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο Πρωινό του ΑΝΤ1. “Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρει γιατί τον κατηγορούν”.
Η δικηγόρος του Πέτρου Μπουσουλόπουλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και τραγουδιστής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τον θέλουν μπλεγμένο στο κύκλωμα ναρκωτικών. Ενώ τόνισε πως δεν ξέρει ούτε ο ίδιος γιατί τον κατηγορούν.
Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Πέτρου Μπουσουλόπουλου ξεκίνησε να απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, αφού υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο στο κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες.
Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Μπουσουλόπουλο: «Είναι σε άσχημη κατάσταση!»
Ήδη από χθες η δικηγορική του ομάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας πως δεν έχει ουδεμία γνώση σχετικά, ενώ ζήτησε να ανακαλέσουν τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα με το όνομά του και τη φωτογραφία του αλλά και να παραλείψουν από εδώ και στο εξής κάθε προσβολή της προσωπικότητάς του και των προσωπικών του δεδομένων.
Η δικηγόρος του από την άλλη, Ευαγγελία Καπλανίδου μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι: «Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τον φωτογραφίζουν.
Σε άλλα υπάρχει ονομαστική αναφορά με φωτογραφία. Τα δημοσιεύματα αυτά αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση και είναι ποινικός κολάσιμο γιατί έχει φωτογραφικό υλικό. Εκδώσαμε δελτίο τύπου να αποσύρουν τα δημοσιεύματα. Δεν έχουμε λάβει ενημέρωση για την εμπλοκή του. Αν δεν αποσύρουν τα δημοσιεύματα θα κινηθούμε νομικά με εξώδικες οχλήσεις, αγωγές και ότι άλλο χρειαστεί.
Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενημερώθηκε από τα sites για τη φερόμενη εμπλοκή του. Δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας. Δεν γνωρίζει γιατί του προσάπτονται κατηγορίες και αν τους προσάπτονται».
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Μάρκου στην άκρως επιτυχημένη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί. Σήμερα, στα 42 του χρόνια, ζει μία άλλη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άφησε την πρωτεύουσα και μένει πλέον στη Ρόδο.
Το 2017 ξεκίνησε το δικό του θεατρικό εργαστήρι Αγιούτο. Εκεί ο ίδιος παραδίδει μαθήματα υποκριτικής, φαντασίας, αυτοσχεδιασμού και κινησιολογίας. Παλιότερα δεν δίστασε να εξηγήσει τους λόγους που σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις.