Η μαία δίνει το μωρό στη μητέρα της – Μετά όμως την περίμενε μια έκπληξη που πραγματικά δεν φανταζόταν

Η μαία δίνει το μωρό στη μητέρα της – Μετά όμως την περίμενε μια έκπληξη που πραγματικά δεν φανταζόταν

Αυτοί οι νέοι γονείς περίμεναν τη γέννηση του μωρού τους για αυτό που φαινόταν σαν τους μεγαλύτερους εννέα μήνες της ζωής τους. Τώρα όμως ήρθε επιτέλους η ώρα. Η γέννα κύλησε ομαλά και οι γονείς περίμεναν απλώς να αγκαλιάσουν το κοριτσάκι τους. Όταν όμως η μαία πήγε να παραδώσει το μωρό στη μητέρα, έκανε ξαφνικά μια περίεργη ανακάλυψη. Κοίταξε τη μικρή έκπληκτη.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο
Είναι ώρα. Η Bella, η μητέρα, κατάφερε τελικά να συναντήσει το θαύμα της μετά από 9 μήνες. Τις τελευταίες εβδομάδες ένιωσε ότι το μωρό της επρόκειτο να γεννηθεί. Σήμερα η μικρή Jessie κατάφερε να κάνει την πρώτη της γνωριμία με τον έξω κόσμο!

Η Δρ Μπρέντα και η μαία Μάρλεϋ έκαναν στο μωρό ένα γρήγορο έλεγχο. Αυτό επέτρεψε στη μητέρα και τον σύζυγό της, Ντέιβιντ, να συνέλθουν λίγο από τον ενθουσιασμό, ήταν πολύ χαρούμενοι. Τότε όμως τους περίμενε μια έκπληξη που πραγματικά δεν φαντάζονταν…

Τεστ ρουτίνας
Η Δρ Μπρέντα έκανε έναν τακτικό έλεγχο στη μικρή Τζέσι. Έλεγξε συγκεκριμένα την αναπνοή της. Ήταν μια διαδικασία ρουτίνας που έπρεπε να περάσει κάθε νεογέννητο.

Σύντομα όλα δείχνουν να είναι καλά. Το μωρό είχε λίγο πρόβλημα να ανοίξει τα μάτια του. Ήταν όμως κάτι πολύ συνηθισμένο. Επειδή η Jessie βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας της για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει λίγη κόλλα ανάμεσα στις βλεφαρίδες της.

Μετά από ενδελεχή εξέταση, ο Μάρλεϊ άρπαξε το μωρό για να το πάει στη μητέρα της Μπέλα. Στη συνέχεια, όμως, συνέβη κάτι που η μαία δεν περίμενε.

Η μαία ξαφνιάζεται
Η Μπέλα και ο Ντέιβιντ, οι γονείς του μωρού ήταν στο διπλανό δωμάτιο, παρακολουθώντας τον γιατρό και τη μαία να γελούν εγκαίρως καθώς περνούσαν από όλες τις εξετάσεις. Ήταν ακόμα λίγο τεταμένοι για το αν όλα ήταν εντάξει, αλλά το θέαμα των δυο τους να χαμογελούν τους ηρέμησε.

Οι νέοι γονείς ήταν τόσο πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τη μικρή τους Jessie για πρώτη φορά. Το μωρό έφτασε τελικά στα χέρια της μαίας Marley.

Αλλά στο δρόμο για τους γονείς, η μαία σταμάτησε ξαφνικά και κοίταξε το μωρό…

Τι είναι
Η Δρ Μπρέντα παρατήρησε επίσης ότι η μαία ξαφνικά πάγωσε στο δρόμο της προς τους γονείς. Έκανε μια παύση κρατώντας τη μικρή Jessie στην αγκαλιά της. Ο γιατρός δεν κατάλαβε γιατί.

Πήγε στη μαία για να ελέγξει αν όλα ήταν εντάξει. Η Μπρέντα άγγιξε τον ώμο της Μάρλεϊ και τη ρώτησε τι συνέβη. Τότε κατάλαβε ότι η μαία ξαφνιάστηκε. Ο γιατρός ρώτησε αμέσως: “Τι συμβαίνει;”

Λίγο ανησυχητικό
Ντέιβιντ πατέρα, δες τον γιατρό ακριβώς δίπλα στη μαία. Και οι δύο είχαν ένα περίεργο βλέμμα στα πρόσωπά τους. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής γέλασαν, αλλά τώρα όλα έχουν αλλάξει. Δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Ντέιβιντ πήγε να τους ρωτήσει ποιο ήταν το θέμα. Η μαμά και ο μπαμπάς ήθελαν απλώς να κρατήσουν τη μικρή τους Τζέσυ. Γιατί όμως τους πήρε τόσο καιρό; Είδαν ότι η μαία ήταν ακόμα εντελώς συγκεντρωμένη στο πρόσωπο του μικρού…

Κάτι συμβαίνει εδώ
Ο Ντέιβιντ επικοινώνησε με τον Δρ Μπρέντα και τον Μάρλεϊ για να μάθει τι συνέβαινε. Η γιατρός έβαλε το χέρι της στον ώμο του Ντέιβιντ.

Η Μπέλα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, παρακολουθούσε από απόσταση, είχε αρχίσει επίσης να ταράζεται για την κατάσταση, ήταν ήδη απελπισμένη να αγκαλιάσει τον Τζέσι.

Εκείνη τη στιγμή η μαία βγήκε από το σοκ. Κοίταξε τη μικρή Jessie ανήσυχη και έβαλε μια μικρή πετσέτα κοντά στο κεφάλι της και είπε: “Το έχεις ξαναδεί αυτό…!”

Η μαμά αγχώνεται
Η Μπέλα κοίταξε τον άντρα της και τις δύο γυναίκες που παρακολουθούσαν την κόρη της. Και οι τρεις είχαν ένα λαμπερό βλέμμα στα μάτια τους. Ήταν σαν ένας σκύλος που κοιτούσε ένα γυαλιστερό παιχνίδι.

Τι συμβαίνει εκεί? Η Μπέλα τους φώναξε. Ο Ντέιβιντ είδε ότι είχε δάκρυα στα μάτια της. Έτσι πήρε αμέσως την κόρη του από τα χέρια της μαίας, και την έφερε στη γυναίκα του. Τοποθέτησε τη μικρή Jessie στην αγκαλιά της Bella. Και μετά… το είδε και η μάνα…

Ουάου
Η Τζέσυ άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά. Όταν η Bella το είδε αυτό, ξαφνιάστηκε εντελώς από την ομορφιά των ματιών του μωρού. Ήταν ένας μοναδικός συνδυασμός του χρώματος των ματιών των γονιών.

Η μαία είχε ήδη γεννήσει εκατοντάδες μωρά, αλλά δεν είχε ξαναδεί τέτοιο χρώμα ματιών. Ο γιατρός επίσης χαμογέλασε από αυτί σε αυτί.

Η μαμά και ο μπαμπάς γοητεύτηκαν αμέσως. Η κόρη ήταν απίστευτα όμορφη. Θα μπορούσες να την κοιτάς στα μάτια για μέρες .

Έγινε γρήγορα δημοφιλής
Όταν η Bella μοιράστηκε τη φωτογραφία της κόρης της στα social media, δέχτηκε πολλά σχόλια. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τα μάτια του μικρού. Η φωτογραφία έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 100.000 φορές. Κανείς δεν πίστευε το όμορφο χρώμα των ματιών του μωρού.

Ακόμη και ο δήμαρχος που είδε τη φωτογραφία του χαριτωμένου μωρού ζήτησε η φωτογραφία της Jessie να βρίσκεται σε διαφημιστική πινακίδα αυτοκινητόδρομου. χτύπα ξύλο…

Όλοι χάρηκαν στη γέννηση του ξεχωριστού μωρού. Και για να είμαι ειλικρινής, όλα τα μωρά είναι ξεχωριστά και γλυκά. Μαζέλ Τοβ!To «protienimerosi.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
ΠΗΓΗ :
athensmagazine.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις