Τομ Χανκς, ένας μεγάλος Φιλέλληνας | «H Ελλάδα είναι παράδεισος»

Τομ Χανκς, ένας μεγάλος Φιλέλληνας | «H Ελλάδα είναι παράδεισος»

Ο Τομ Χανκς δεν έχασε ξανά την ευκαιρία να μιλήσει για την αγαπημένη του Ελλάδα κατά την βράβευση τους στην 77η τελετή των Χρυσών Σφαιρών.

Ο 63χρονος ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον και τα 5 παιδιά του κατά την απονομή του βραβείου του.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν όσα είπε στην συνέντευξη που ακολούθησε μετά τα βραβεία όπου ο ηθοποιός μίλησε για την Ελλάδα και την πρόσφατη πολιτογράφησή του.

Οι ερωτήσεις του Τομ Χανκς για την Ελλάδα
Όταν ο Έλληνας δημοσιογράφος του συστήθηκε ο Χανκς απάντησε χιουμοριστικά και ζήτησε «εξηγήσεις»:

«Α! Εχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας: πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι παραθερίζει στην Αντίπαρο.

Πόσο τον επηρέασε η Ελλάδα
Όταν του τέθηκε τελικά η ερώτηση, πόσο τον έχει επηρεάσει η Ελλάδα, ο Χανκς απάντησε:

«Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Εχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0