«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα»: Σπάει την σιωπή της η Έλενα Παπαρίζου 17 χρόνια μετά

«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα»: Σπάει την σιωπή της η Έλενα Παπαρίζου 17 χρόνια μετά

Την Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «Die Together» συνάντησε η Έλενα Παπαρίζου στο πλαίσιο της νέας εκπομπής της ΕΡΤ που προβάλλεται ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision.

Η νικήτρια της Eurovision του 2005, περιέγραψε την εμπειρία της από τη βραδιά που κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως όταν βγήκε στη σκηνή μετά τη νίκη δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει από τον ενθουσιασμό της.

Η εξομολόγηση της Παπαρίζου 17 χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision
«Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα, φώναζε ο κόσμος, με τραβούσαν οι τεχνικοί. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η διαδρομή πάνω στη σκηνή… Θυμάμαι ότι ανέβηκα πάνω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα για να ξεκινήσω το τραγούδι! Απλά την τελευταία φορά που τραγουδήσαμε πάνω στη σκηνή στο Κίεβο, ήταν η πιο απολαυστική», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου, 17 χρόνια μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της Αμάντας Γεωργιάδη, είπε σε συνέντευξή του: «Φέτος με την Αμάντα στη Eurovision, είναι δύσκολα τα πράγματα. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, κατάλαβα ότι με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει.Το τραγούδι το λάτρεψα. Και λέω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις να σημαίνει κάτι. Μου έρχεται η φλασιά και λέω “θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της”. Τα πάντα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της».