«Η μισή μου καρδιά έφυγε μαζί σου»: Συντεριμμένη η μητέρα για το αδικοχαμένο αγopάκι της

«Η μισή μου καρδιά έφυγε μαζί σου»: Συντεριμμένη η μητέρα για το αδικοχαμένο αγopάκι της

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση μίας μητέρας που έχασε τον γιο της πριν από μία εβδομάδα.

Μετά τον αδόκητο χαμό του γιου της την περασμένη εβδομάδα, η Άννυ μοιράστηκε μία γλυκιά φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μητέρα να φιλά το αγοράκι της, ενώ τον κρατά στην αγκαλιά της. «Η μισή μου καρδιά έφυγε μαζί σου», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Με την απώλειά του ακόμη νωπή, η Άννυ μαζί με τον σύζυγό της, Ρόμπερτ, μοιράστηκε τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει από το μωρό της.

«Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία μία ώρα πριν από το χειρουργείο το υγιού μου», αναφέρει η μητέρα στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου παρουσιάζει ένα άλμπουμ με εικόνες του μικρού με τον σωλήνα σίτισης και ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Πριν από λίγες μέρες, η ίδια έκανε και μία σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανακοίνωνε, ότι το 7 μηνών αγοράκι της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Σήμερα είναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου. Ο γιος μου Άντριελ πέθανε, είμαι συντετριμμένη κι εγώ και η οικογένειά μου. Η ζωή είναι τόσο σκληρή και δύσκολη. Ποτέ δεν πίστευα, ότι θα τον χάσω. Ήταν ένας μαχητής… η καρδιά του δεν άντεξε… Ράγισε η καρδιά μου, είναι τόσο μεγάλος ο πόνος… Τόσο δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να προσθέσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του.