Δύσκολες ώρες για την Σάσα Σταμάτη: Θέλει να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

Δύσκολες ώρες για την Σάσα Σταμάτη: Θέλει να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

Η Σάσα Σταμάτη ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της πως θα κινηθεί νομικά για να διαπιστώσει εάν ο θάνατος του πατέρα της επήλθε μετά από ιατρικό λάθος.

Στο τελευταίο live του «Just the two of us», η Σάσα Σταμάτη αφιέρωσε ένα κομμάτι στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Η ίδια δεχόμενη δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους στα social media, μέσα από ανάρτησή της ανακοίνωσε πως κινηθεί νομικά, προκειμένου να εξακριβώσει για το εάν ο χαμός του πατέρα της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Σάσα Σταμάτη: Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της έγραψε: «Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου».