Η πεθερά έβαλε νυφικό στο γάμο του γιου της και όταν την είδε η νύφη ακολούθησε μάχη

Η πεθερά έβαλε νυφικό στο γάμο του γιου της και όταν την είδε η νύφη ακολούθησε μάχη

Ο γάμος είναι μια σημαντική στιγμή για το ζευγάρι που παντρεύεται. Τι γίνεται όμως όταν η πεθερά είναι λίγο περίεργη και θέλει να είναι αυτή στο επίκεντρο της προσοχής και επιλέγει να φορέσει νυφικό;

Αν θέλετε να μάθετε πώς μια γυναίκα μπορεί να κάνει ένα τέτοιο κόλπο και να ξεφύγει εύκολα με αυτό, θα πρέπει να διαβάσετε την εξήγηση της Amy.

«Κάποιοι με ρώτησαν την ιστορία πίσω από Το Φόρεμα. Συγγνώμη για την καθυστέρηση! Έχω 4 παιδιά (ναι, τον παντρεύτηκα).»

«Δεν ήξερα τι σχεδίαζε η πεθερά μου να φορέσει. Δεν σκέφτηκα καν να ρωτήσω.»

«Το πρωινό του γάμου, όλες οι γυναίκες μαζεύονται σε ένα μικρό δωμάτιο στην εκκλησία. Ξέρετε τα γνωστά, γκλίτερ και λακ μαλλιών παντού. 15 στρώσεις μάσκαρα. Βάζεις χαρτοπετσέτες κάτω από τις μασχάλες για να μην ιδρώσεις πάνω στο νυφικό.»

«Δε θυμάμαι πολλά σε αυτή τη μέρα. Οι περισσότεροι λένε ότι η μέρα του γάμου τους είναι μια δύσκολη μέρα και αυτό ισχύει και για μένα. Αλλά ξέρω ότι είπα αυτό: Θα μπορούσες να είσαι η νύφη…»

«Αργότερα η αδερφή μου μου είπε ότι δεν με τράβηξε πιο πέρα να μου μιλήσει επειδή ήλπιζε ότι θα είχα αλλού την προσοχή μου για να το προσέξω. Η κουμπάρα μου είπε το ίδιο πράγμα.»

«Με χαρά αναφέρω ότι ο γάμος κύλησε χωρίς αιματοχυσίες ούτε κανείς δεν βουτήχτηκε στο συντριβάνι με τις σαμπάνιες.»

«Ορίστε πως έχει η κατάσταση: Η πεθερά μου είναι πολύ οικονόμα. Και δεν εννοώ ότι της αρέσει να κάνει παζάρια. Για να την καταλάβετε, πρέπει να ξέρετε από που προέρχεται.»

«Μεγάλωσε σε ακραία φτώχεια. Ως παιδί έμπαινε κρυφά στη κουζίνα και έτρωγε τα κεφάλια από τα σπίρτα. Αυτό το κάνουν τα παιδιά που είναι υποσιτισμένα.»

«Όταν μεγαλώνεις με τίποτα, σου μένει κουσούρι. Για πάντα νομίζω. Ανεξαρτήτως πόσα χρήματα βγάλεις, υπάρχει πάντα αυτός ο μικρός φόβος στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί κάποιος μπορεί να στα πάρει όλα.»

«Αλλά η ανατροφή της δε την έκαναν σκληρή ή κακιά ή εγωίστρια.»

«Ωστόσο κάνει σκληρά παζάρια. Οι στρατηγικές της για εξοικονόμηση είναι θρυλικές και συχνά ξεκαρδιστικές. Σε οικογενειακές μαζώξεις διασκεδάζουμε λέγοντας τρελές ιστορίες με πράγματα που έχει κάνει για να κάνει οικονομία.»

«Για παράδειγμα, παίρνει τις ελιές και τα ζαρβατικά από ένα ποτό Bloody Mary και τα φυλάει για μια σαλάτα.»

«Όταν ο άντρας μου και οι αδερφές του ήταν μικρά και είχαν βγει για φαγητό, προσπάθησε να πάρει πίσω κουπόνια από τον σερβιτόρο για να τα χρησιμοποιήσει ξανά.»

«Πάντα κουβαλάει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό στη τσάντα της. Στα εστιατόρια ξαναγεμίζει το μπουκάλι από το τραπέζι. Γιατί όχι; Αφού το πληρώνω.»

«Φέρνει τη δικιά της μέντα και λάιμ στα εστιατόρια επειδή δεν ξέρουν να φτιάχνουν ένα καλό μοχίτο.»

«Όταν η κόρη μου πίνει κρύο νερό, η πεθερά μου της λέει να βάλει το άδειο ποτήρι στον πάγκο. Της λέει: Άσε το πάγο εκεί, θα λιώσει και θα κάνει και άλλο νερό…»

«Έτσι όταν είδε Το Νυφικό σε μια εκπληκτική τιμή ευκαιρία, δεν μπορούσα να μη το αγοράσει. Αν την ρωτήσεις τώρα, λέει πως νιώθει απαίσια γι’ αυτό.»

«Είναι τρομερά οικονόμα. Αλλά και είναι εκπληκτικά γενναιόδωρη. Όταν τα δίδυμά μου ήταν νεογέννητα, οδηγούσε κάθε βράδυ στην πόλη, κοιμόταν στον καναπέ και έκανε τρία ταΐσματα. Για δύο μωρά. Κάθε μέρα για μήνες.»

«Έρχεται συχνά στο σπίτι με τσάντες με νέα ρούχα για τα παιδιά (Επειδή κάνει καλά παζάρια).»

«Δεν λείπει ποτέ από κάποιο σημαντικό γεγονός για τα παιδιά. Θα περπατούσε πάνω σε καμένα κάρβουνα για τα παιδιά της. Τους προσφέρει τα πάντα. Επειδή η ίδια μεγάλωσε με τίποτα.»

«Έτσι λοιπόν ναι, το νυφικό της ήταν ένα σοκ. Αλλά μου χάρισε μια αρκετά αστεία ανάμνηση. Κανένας προσκεκλημένος δεν το έχει ξεχάσει. Και πρέπει να το παραδεχτείτε, οι γάμοι εύκολα ξεχνιούνται.»

«Ναι όντως φόρεσε ένα νυφικό στον γάμο μου. Αλλά έχει κάνει τόσα πολλά με το παραπάνω έκτοτε. Όταν της είπα ότι αυτό τράβηξε πολλή προσοχή και της είπα ότι μπορεί να την πληγώσει, το αγνόησε και είπε ‘Οτιδήποτε με κάνει διάσημη.’»

«Και επειδή είμαι ρομαντική συγγραφέας δεν θα μπορούσα να μη γράψω: Και έζησαν αυτοί καλύτερα.»