Νοστράδαμος: Οι νέες καταστροφικές προφητείες – Ηφαίστεια, σεισμοί, Παγκόσμιος Πόλεμος και Αντίχριστος

Νοστράδαμος: Οι νέες καταστροφικές προφητείες – Ηφαίστεια, σεισμοί, Παγκόσμιος Πόλεμος και Αντίχριστος

Νοστράδαμος προφητείες: Σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, δεν μας περιμένουν και τα καλύτερα. Μία σειρά από ντοκιμαντέρ ερευνά αυτές τις προφητείες για να ανακλύψουν τι άλλο θα έρθει.

Οι καταστροφές που πλησιάζουν σύμφωνα με τον Νοστράδαμο
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ανθρωπότητα δίνει μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό. Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ερεύνησαν τα οράματα του Νοστράδαμου και μέσω ντοκιμαντέρ του Discovery, μας παρουσιάζουν τις επόμενες καταστροφές που θα βιώσει η ανθρωπότητα, με βάση πάντα τις προβλέψεις του.

Ως τώρα, ο Νοστράδαμος με επιτυχία είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τη μεγάλη φωτιά του Λονδίνου και άλλες καταστροφές. Ακόμη εκκρεμούν άλλες 942 προφητείες μέχρι το 3793.

Ένας μεγάλος σεισμός
Μια από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι ένας πολύ δυνατός σεισμός στην Καλιφόρνια. «Η γη θα τρέμει για αρκετές νύχτες σε ένα γεμάτο θέατρο», είχε πει ο Γάλλος μελλοντολόγος. Οι αναλυτές του αναφέρουν ότι εννοεί το Χόλυγουντ όταν αναφέρεται στο «θέατρο».

Νοστράδαμος προφητείες: Ο τρίτος Αντίχριστος
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τον Αντίχριστο ως μια Βιβλική φιγούρα αντίθετη με τον Ιησού Χριστό. Ο Νοστράδομος ωστόσο, εννοεί γενοκτονικούς ηγέτες. Οι μελετητές έχουν ήδη εντοπίσει τον Χίτλερ και τον Ναπολέων και αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα έρθει ο επόμενος, μέσα στα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια. Είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη γεννηθεί.

Εκρήξεις ηφαιστείων
Ο Νοστράδομος κάνει λόγο και για εκρήξεις μεγάλων ηφαιστείων, όπως το μεγαλύτερο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν στις ΗΠΑ, που είναι ενεργό. Ο ίδιος πιστεύε ότι το συγκεκριμένο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους. Το Γέλοουστοιυν βρίσκεται στις 45 μοίρες.

Νοστράδαμος προφητείες: Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο Νοστράδαμος κάνει λόγο και για έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι πολύ χειρότερος από τους προηγούμενους δύο. Θα διαρκέσει περίπου 25 με 29 χρόνια. Παράλληλα, μιλάει και για μια τεράστια πλημμύρα στη Μεγάλη Βρετανία που θα βυθίσει σχεδόν όλη τη χώρα. Όταν γίνει, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Αύσονες που θα εισβάλουν στη χώρα.

enimerotiko.gr