Νταντά Ξέχασε Μωρό Στην Μπανιέρα Και Έπεσε Σε Κώμα!

Νταντά Ξέχασε Μωρό Στην Μπανιέρα Και Έπεσε Σε Κώμα!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως νταντά ξέχασε στην μπανιέρα μωρό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα στο νοσοκομείο και η ζωή του να κινδυνεύει.

Ένα μωρό μόλις 11 μηνών έπεσε σε κώμα στην Ταϋλάνδη, αφού σχεδόν πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Το ατύχημα συνέβη όταν η νταντά του, τον ξέχασε μέσα στο μπάνιο και πήγε να σβήσει τον φούρνο αλλά και να προσέξει το πρώτο παιδί της οικογένειας.

Φρίκη! Νταντά ξέχασε μωρό στην μπανιέρα και έπεσε σε κώμα! – Εικόνα 2

Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά! Η νταντά ήταν αυτή που πήρε το μωρό κι έσπευσε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Οι γιατροί επανέφεραν τους χτύπους της καρδιάς του, όμως φοβούνται πιθανή εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του μωρού έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Πριν από πέντε μέρες, έγινε γνωστό ότι το μωρό δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Οι γονείς του ηλικίας 36 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι εκπαιδευτικοί και δίδασκαν σε σχολείο της Μπανκόνγκ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν κατηγόρησαν τη νταντά για το ατύχημα. Υποστήριξαν ότι η μπανιέρα ήταν άδεια και πως δεν αποκλείεται ο μικρούλης να έκλεισε την τάπα και να άνοιξε τη βρύση γιατί το είχε ξανακάνει. «Ανησύχησε ότι ο φούρνος εξακολουθούσε να καίει και ότι ίσως ο αδελφός του York, Rex (δύο ετών) θα μπορούσε να πάει εκεί. Έτσι πήγε να ελέγξει».

Το κόστος παραμονής για τη νοσηλεία του μικρούλη είναι περίπου 4.600 ευρώ την ημέρα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο.