Χριστουγεννιάτικα cake pops
Συστατικά
10 μελομακάρονα
100 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert , λιωμένη
50 γρ. κακάο
30 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. παντεσπάνι, σε τρίμμα
200 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert , για την επικάλυψη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τα μελομακάρονα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε μέχρι να πάρει το μείγμα μορφή ζυμαριού.
Βάζουμε το ζυμάρι στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει.
Πλάθουμε σε μπαλάκια το ζυμάρι και καρφώνουμε τα καλαμάκια για cake pops στο κέντρο της μπάλας μας. Βάζουμε τα μπαλάκια μας στην κατάψυξη για να σφίξουν.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα μας και με προσοχή ρολάρουμε τα μπαλάκια μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως με τη σοκολάτα.
Τα τοποθετούμε κάθετα σε μία κούπα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από την περιττή σοκολάτα προσέχοντας να μην ακουμπάει το ένα μπαλάκι το άλλο.
Τα πασπαλίζουμε με πολύχρωμα ζαχαρωτά για ντεκόρ της αρεσκείας μας.