Τυροπιτάκια “αφρός”, με λίγα υλικά, χωρίς σφολιάτα, που γίνονται στο μπλέντερ
Τυροπιτάκια αφρός: Νέα συνταγή για τυροπιτάκια απίστευτα αφράτα. Η ζύμη, προετοιμάζεται στο μπλέντερ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επιπλέον, πέρα από την υπέροχη γεύση και την ευκολία της συνταγής, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης τους για έως 3 μήνες. Αν σας αρέσουν περισσότερο αλμυρά ή γλυκά, μπορείτε να τα διαμορφώσετε με βάση τις προτιμήσεις σας.
Τυροπιτάκια αφρός: Προετοιμασία συνταγής
Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε την αναλογία των τυριών, προκειμένου να τα κάνετε περισσότερο αλμυρά ή γλυκά. Με αυτές τις αναλογίες, βγαίνουν 10 μεγάλα τυροπιτάκια.
Τυροπιτάκια αφρός: Τα Υλικά που θα χρειαστείτε
1/4 φλυτζανιού λάδι (60ml)
1/2 φλυτζανιού γάλα (120ml)
4 φέτες τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλυτζανιού παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλυτζάνι αλεύρι
Τυροπιτάκια αφρός: Εκτέλεση συνταγής
Βάλτε τα πάντα μέσα στο μπλέντερ και αρχίστε το ανακάτεμα.
Λαδώστε μια φόρμα για cupcake και γεμίστε περίπου έως τα 2/3 κάθε θήκης.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν (υπολογίστε περίπου 25 λεπτά).
Μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη, μέχρι και 3 μήνες.
Διαβάστε Επίσης: