Χιονούλες και μαυρούλες
Χιονούλες και μαυρούλες
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – Υλοποίηση από την κ. Boula Arabatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 4 αυγά με 1 κούπα ζάχαρη για 10 λεπτά να αφρατεψουν! Στην συνέχεια ρίχνουμε 1 κούπα αλεύρι,1 μπεικιν και 1 βανίλια!
Οπότε τοποθετούμε σε φορμακια και τα ψήνουμε για 20 λεπτά προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς!
Όταν κρυώσουν καλά τα κόβουμε στην μέση!
ΚΡΕΜΑ: 1 κιλό γάλα, 1 κούπα ζάχαρη, 4 κουταλιές κορν φλαουρ, 2 κουταλιές αλεύρι, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο(Μπορείτε να κάνετε μισή δόση κρέμας)
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Τοποθετούμε κρέμα.στο πάτο από το κεκακι το κλείνουμε με άλλο πάτο και βάζουμε πανω και γύρω σαντιγυ!
Τα βουτάμε σε ινδοκαρυδο! Και τις διακοσμούμε με κερασάκι!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – Υλοποίηση από την κ. Boula Arabatzi –
Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !