ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΦΕΡΕΡΟ ΡΟΣΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΤΕ!

Ένα cheesecake διαφορετικό από τα υπόλοιπα , καθώς έχει ώς βασικό συστατικό  τα Ferrero Roche

και είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξαναφάει αντίστοιχο !

Για το cheesecake με ferrero rocher θα χρειαστείτε:

  • 230 γρ. ‏Κόρν φλέικς
  • 70 γρ. ‏Ανάλατο βούτυρο
  • 4 κ.σ. ‏Κακάο
  • 200 γρ. ‏Φουντόυκια
  • 500 γρ. ‏Τυρί κρέμα
  • 1 1/2 κούπα + 4 κ.σ. ‏Κρέμα γάλακτος με 25% λιπαρά
  • 85 γρ. ‏Ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. ‏Εκχύλισμα βανίλιας
  • 170 γρ. ‏Μαύρη σοκολάτα
  • 8 ‏Σοκολατάκια Ferrero rocher

Εκτέλεση

  1. Σ’ένα μπλέντερ βάζετε τα δημητριακά , το βούτυρο και το κακάο και τα αναμειγνύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί με αποσπόμενη βάση και το αφήνετε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
  2.  Προθερμαίνετε στο 175 C. Βάζετε τη σχάρα στη μέση του φούρνου και ψήνετε τα φουντούκια για 10-15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα και η φλούδα τους να αρχίζει να ξεκολλάει.
  3. Βάλτε τα ζεστά φουντούκια στο μπλέντερ και αναμείξτε ώστε να προκύψει μια αλειφή.
  4. Προσθέστε το τυρί κρέμα και τη μισή κρέμα γάλακτος , τη βανίλια και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Τοποθετείστε το μείγμα στη φόρμα και αφήστε το στο ψυγείο μέχρι να σφήξει.
  6. Λιώνετε τη σοκολάτα με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος.
  7. Καλύπτετε το cheesecake με την σοκολάτα. Διακοσμείτε με σοκολατάκια Ferrero Rocher και το αφήνετε άλλα 30 λεπτά στο ψυγείο.
Διαβάστε επίσης:  Πανεύκολο ραβανί της «τεμπέλας»
Loading...
loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE