Πώς να διατηρήσετε τη φέτα για μήνες. Δεν είχαμε ιδέα!

Υλικά

  • 1 μικρό βάζο
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα
  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • ¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
  • Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας,
  • κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
  • Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
  • Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.

Πηγή: akispetretzikis

Διαβάστε επίσης:  Το λευκό ξύδι είναι το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό. Και αυτοί είναι 14 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να λάμπει.
loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE