Ένα λαχταριστό γλύκο τριπλής απόλαυσης

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
  • 150 gr. λιωμένη μαργαρίνη

Σαντιγύ

Για την κρέμα γάλακτος θα χρειαστούμε

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr κουβερτουρα γάλακτος

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr σοκολάτα κουβερτούρα

Για την λεύκη κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr λευκή κουβερτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις κρέμες σοκολάτας.

Θρυματίζουμε τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη.

Σε ένα γυάλινο πυρέξ στρώνουμε το μείγμα και απο πάνω την κρέμα σοκολάτας γάλακτος.Συνεχίζουμε τις στρώσεις με τις άλλες 2 σοκολάτες και στο τελείωμα την σαντιγύ.

Πηγή: entypwsiako.com/Tο διαβάσαμε εδώ

 

Διαβάστε επίσης:  Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου
loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE