ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ…

Υλικά

320 γρ μπισκότα digestive –
80 γρ βούτυρο –
αυτά είναι η βάση..

Η κρέμα [το μεσαίο ] είναι
150 γρ ζάχαρη –
3 αυγά
150 γρ βούτυρο –
120γρ κουβερτούρα –
80 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Γκανάζ σοκολάτας
100 γραμ κρέμα γάλακτος
100 γραμ κουβερτούρα

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι να γίνουν σκόνη και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο να πάει παντού και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψάκι.

Ετοιμάζουμε την κρέμα ανακατεύοντας πρώτα την ζάχαρη με τα αυγά,μετά προσθέτουμε το βούτυρο ανακατεύουμε προσθέτουμε και την κουβερτούρα λιωμένη ανακατεύουμε και τέλος 80 γραμ αλεύρι.

Τα ανακατεύουμε όλα να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα το ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα και ψήνουμε για 15 λεπτά ΜΟΝΟ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Το βγάζουμε από το φούρνο κι όταν κρυώσει λίγο το βάζουμε στο ψυγείο

να παγώσει και ετοιμάζουμε την σοκολάτα γκανάζ λιώνοντας σε χλιαρή φωτιά την κρέμα γάλακτος με την κουβερτούρα .Την απλώνουμε όταν χλιαρίνει πάνω στο ταψάκι αφήνουμε να σταθεροποιηθεί καιι ορμάμε!!!!

Συνταγή από Eleni Koutsompina

mageirikikaisintages.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:  Σπιτικά κοτομπουρεκάκια!
loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE