Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ημέρα της κηδείας απαντούσε σε αναρτήσεις στο Facebook

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ημέρα της κηδείας απαντούσε σε αναρτήσεις στο Facebook

Την ημέρα της κηδείας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντούσε σε αναρτήσεις στο Facebook.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως την ημέρα της κηδείας της πρωτότοκης κόρης τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας, απαντούσε σε σχόλια και αναρτήσεις που γίνονταν στο Facebook, τα οποία αμφισβητούσαν τη φυσικότητα των θανάτων τους.

Μάλιστα, η 33χρονη προφυλακισμένη δεν δίσταζε να επιτίθεται σφόδρα σε όσους σχολίαζαν και να επικαλείται «γονίδιο» το οποίο σκότωσε τα παιδιά της.

Δείτε τις αναρτήσεις:

«Πιθανόν να είμαστε οι πρώτοι στα χρονικά (σ.σ.: για κάτι που συνδέει τους θανάτους των παιδιών). Δεν σημαίνει ότι, επειδή την υπόθεση την έχει πάρει το Ανθρωποκτονιών, είναι ανθρωποκτονία. Αυτό χτυπάει στον κόσμο και δίνει έναυσμα στον κόσμο να εικάζει. Κανείς μας δεν είναι ύποπτος, κανείς μας δεν έχει κληθεί. Είναι μια σωστή διαδικασία, για να πάρουμε και εμείς απαντήσεις και να πάρει απαντήσεις και η ιατρική κοινότητα», έλεγε πριν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0