Μίνα Ορφανού: «Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου. Είμαι φυσική»

Μίνα Ορφανού: «Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου. Είμαι φυσική»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» έδωσε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου και εκνευρίζεται όταν τη ρωτούν.

«Η τηλεόραση μου αρέσει, ο κινηματογράφος μου αρέσει, το θέατρο όχι. Δεν μου αρέσει να πάω, να φτύσω αίμα για όλη τη διάρκεια των προβών, να έχω άγχος για τη σκηνή και να έρθει ο άλλος δωρεάν, ο οποιοσδήποτε αδαής και να γράψει το μακρύ του και το κοντό του. Τι λες καλέ; Α πα πα! Αυτό δεν είναι θέατρο για μένα», είπε.

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της η Μίνα Ορφανού είπε: «Έχασα τον μπαμπά μου, αλλά έτσι είναι παιδιά! Η ζωή συνεχίζεται! Ένας φεύγει και ένας έρχεται. Αυτή είναι η ζωή! Σε αυτή τη ζωή εγώ δεν θα έχω να χάσω κανέναν δικό μου.

Εάν με ενοχλούσε το ότι δεν θα είχα δικό μου παιδί δεν θα ήμουν η Μίνα, θα ήμουν ο νταής ο Ηρακλής. Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου για τη μνήμη των παιδικών μου χρόνια. Τα υπόλοιπα χρόνια, όχι, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ό,τι βλέπεις το πονάς. Είμαι τόσο ειλικρινής, τόσο καθαρή με τον εαυτό μου, που μπορώ να πω ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου, δάκρυσα όταν έφυγα από το σπίτι. Τότε. Όταν μου είπαν να φύγω από το σπίτι, τότε εγώ ορφάνεψα ήδη».

«Δεν έχω αναμνήσεις από τον μπαμπά μου από τα 17 μου χρόνια και πέρα. Ο μπαμπάς μου είχε πάθει αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό. Πριν συμβεί αυτό θυμάμαι μια φορά στον γάμο του αδελφού μου, που ήμουν καλεσμένη, που μου λέει: “κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ”. Και εγώ πήγα και τον έψησα χωρίς να δώσω βάση σε αυτό που είπε», πρόσθεσε στη συνέχεια της συνέντευξής της η Μίνα Ορφανού.

«Δεν είμαι ψεύτης άνθρωπος, είμαι πολύ αληθινή. Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φίλου, όταν με ρωτάνε μου τη δίνει», ξεκαθάρισε η Μίνα Ορφανού.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0