Έρευνα: Οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέn στον κόσμο

Έρευνα: Οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέn στον κόσμο

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα… προβλήματα που «χτυπούν» αλύπητα τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τώρα θέλουν να μας καταρρίψουν και τον μύθο του Greek Lover.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τη νέα έρευνα του WorldData σχετικά τον μέσο όρο μεγέθους των ανδρικών μορίων ανά χώρα με τα νέα για την Ελλάδα… να μην είναι πολύ καλά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, η χώρα μας βρίσκεται στην 64η θέση από τις συνολικά 88 χώρες που συμμετείχαν.

Κατά μέσο όρο το μέγεθος του πέoς των Ελλήνων σε πλήρη στuση είναι στα 13.30 εκατοστά, σχεδόν το ίδιο δηλαδή με τον μέσο όρο της Νότιας Κορέας η οποία βρίσκεται στην 66η θέση, αλλά και της Ιαπωνίας, η οποία βρίσκεται τρεις θέσεις πιο ψηλά από εμάς, στην 61η.

Δείτε επίσης: Όλη η τύχη πάνω τους: Λεφτά με το «τσουβάλι» για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια ανακοίνωσε η Λίτσα Πατέρα
Η εν λόγω «βαθμολογία» γίνεται ακόμα χειρότερη αν αναλογιστούμε ότι πολλοί άνθρωποι… αναφέρονται κοροϊδευτικά στους Ιάπωνες λόγω του μικρού τους πέoυς. Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουν να το κάνουν…

Δείτε τη βαθμολογία της Ελλάδας

Το «χτύπημα» όμως δεν είναι μόνο για εμάς, αλλά και για τους Ισπανούς, με τους οποίους ανήκουμε πάνω κάτω στην ίδια κλίμακα. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην 53η θέση με μέσο όρο πέoυς στα 13.85 εκατοστά.

Οι πρώτες θέσεις

Στην πρώτη θέση της λίστας, όπως προέκυψε από την έρευνα του WorldData, βρίσκεται το Εκουαδόρ με μέσο όρο τα 17.61 εκατοστά. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Καμερούν με 16.67 εκατοστά, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει η Βολιβία με 16.51 εκατοστά.

Δείτε επίσης: Το Facebook έχει 3 δισεκατομμύρια χρήστες αλλά «πεθαίνει»
Όσον αφορά τη μόνη ευρωπαϊκή χώρα που βρίσκεται στο top-10 αυτή είναι η Ολλανδία με μέσο όρο τα 15.87 εκατοστά και η Γαλλία έχασε στο τσακ την είσοδο στη δεκάδα, μένοντας στην ενδέκατη θέση.

Στις τελευταίες θέσεις με τα πιο μικρά πέη στον κόσμο βρίσκονται η Καμπότζη, η Βιρμανία, η Ταϊβάν, οι Φιλιππίνες και η Σρι Λάνκα, οι οποίες ωστόσο απέχουν μόλις 3 εκατοστά από τον ελληνικό μέσο όρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

*Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το 2020, ωστόσο τα μεγέθη… δεν αλλάζουν μέσα σε τρία χρόνια.

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0