Η άβολη στιγμή που ντελαπάρει φορτηγό με ερωτικά βοηθήματα και γεμίζει δονητές ο δρόμος

Η άβολη στιγμή που ντελαπάρει φορτηγό με ερωτικά βοηθήματα και γεμίζει δονητές ο δρόμος

Το αστείο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όταν ένα φορτηγό που μετέφερε ερωτικά βοηθήματα ξαφνικά αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου. Οι ρεπόρτερ που μετέδιδαν την είδηση απέφυγαν να πουν στον αέρα για το περιεχόμενο του φορτηγού καθώς περιείχε δονητές, ερωτικά βοηθήματα και λιπαντικά.

Φορτηγό με ερωτικά βοηθήματα ντελαπάρει στη μέση του δρόμου
Ένα… απρόσμενο φορτίο αντίκρισαν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο I40 στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν ένα φορτηγό ντελαπάρισε και απλώθηκε το εμπόρευμα στον δρόμο. Μόνο που τα προϊόντα δεν συνηθισμένα με αποτέλεσμα, να μην μπορεί να τα αναφέρει «on air» ούτε ο ρεπόρτερ που είχε σπεύσει στο σημείο. Το φορτηγό μετέφερε σεξουαλικά βοηθήματα, όπως δονητές και λιπαντικά, τα οποία σκόρπισαν στον αυτοκινητόδρομο, με την νταλίκα να έχει διπλώσει.

Οι παρουσιαστές από το News9 ρωτούσαν τον δημοσιογράφο αν μπορούσε να τους πει, τι μετέφερε το φορτηγό, καθώς έβλεπαν κουτιά στον δρόμο, ωστόσο ο ρεπόρτερ, μετά από μία παύση, ανέφερε ότι δεν μπορούσε να τους πει, αλλά ανέφερε πως ευτυχώς δεν είναι τραυματιστεί κανείς.

Uhm… it looks like this wrecked semi spilled a load of dildos and lube all over I-40! Great camera work, @news9! pic.twitter.com/bdFh3hGuNs

— The Lost Ogle (@TheLostOgle) September 15, 2022

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0