Το ζήτησε από τα παιδιά του πριν πεθάνει: H τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου που δεν θα γίνει ποτέ

Το ζήτησε από τα παιδιά του πριν πεθάνει: H τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου που δεν θα γίνει ποτέ

Την τελευταία του επιθυμία είχε ανακοινώσει ο Νίκος Ξανθόπουλος πριν φύγει από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον ύπνο του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο. Από την άλλη, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κωλυσιεργία στα διαδικαστικά θέματα της ταφής, ούτε για δεύτερες σκέψεις.

Έτσι, η οικογένεια προσανατολίζεται και στο ενδεχόμενο της αποτέφρωσης, κάτι που θα γίνει γνωστό την ίδια μέρα της πολιτικής κηδείας, που θα γίνει την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο. Η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης είναι, άλλωστε, και ο λόγος που ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0