Τραβάνε τα χρήματα σαν μαγνήτης: Τα 4 ζώδια που γεννήθηκαν για να κερδίζουν λεφτά & τους ζηλεύουν όλοι

Τραβάνε τα χρήματα σαν μαγνήτης: Τα 4 ζώδια που γεννήθηκαν για να κερδίζουν λεφτά & τους ζηλεύουν όλοι

Ορισμένα ζώδια φαίνεται πως είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τη διαχείριση γενικότερα των αντίστοιχων ζητημάτων.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 4 ζώδια που προσελκύουν πιο εύκολα τον πλούτο από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένα για να κερδίζουν χρήματα.

Σύμφωνα με το bovary τα συγκεκριμένα ζώδια έχουν πάντα τύχη με τα οικονομικά τους. Σε έναν αστρολογικό χάρτη, ο δεύτερος, ο ένατος και ο ενδέκατος οίκος είναι εκείνοι που συνδέονται με τα οικονομικά θέματα. Ο πλανήτης Δίας είναι ο φορέας του πλούτου και της καλοτυχίας. Αν τη στιγμή της γέννησης βρισκόταν σε κάποιον από αυτούς τους τρεις οίκους, αποτελεί μια ένδειξη ότι το άτομο θα έχει μια καλή οικονομική κατάσταση στη ζωή του. Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη και τον Άρη.

Ποια ζώδια είναι περισσότερο «τυχερά» με το οικονομικό κομμάτι
Ειδικότερα:

Κριός
Αυτό το ζώδιο έχει ως απώτερο στόχο την οικονομική του επιτυχία. Είναι παθιασμένος με τις οικονομικές απολαβές και την νίκη γενικότερα και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Είναι ενθουσιώδης, παίρνει ρίσκα και είναι παρορμητικός. Για αυτό και αν του τύχει κάτι στραβό στα οικονομικά του, μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν και να δημιουργήσει ξανά την περιουσία που είχε και να την πολλαπλασιάσει.

Ταύρος
Ο Ταύρος έχει μια αγάπη στη ύλη, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι θέλει τα οικονομικά του να πηγαίνουν πολύ καλά. Αυτό το ζώδιο όσα περισσότερα χρήματα έχει στον λογαριασμό του τόσο περισσότερο ασφαλής νιώθει. Έχει μια δεξιοτεχνία στο να παίρνει σωστές αποφάσεις και πάντα έχει χρήματα για τις έκτακτες περιπτώσεις. Ο Ταύρος με ό,τι κι αν ασχοληθεί κατορθώνει να το κάνει καλά, γιατί είναι εργατικός και έχει καλή κρίση των πραγμάτων. Είναι περισσότερο τυχερός στα οικονομικά παρά στα ερωτικά του.

Λέων
Ο Λέων θέλει να είναι ο αρχηγός, ο πρώτος και αυτός που τον θαυμάζουν όλοι. Είναι γενναιόδωρος και τυχερός στο θέμα των χρημάτων. Απεχθάνεται να εξαρτάται οικονομικά από κάποιον άλλον και έχει την τύχη να βγάζει χρήματα από καταστάσεις που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Έχει πάθος, διαίσθηση και μυστικοπάθεια. Αυτό το ζώδιο θέλει να εξουσιάζει τους άλλους και ξέρει ακριβώς τον τρόπο πώς να το πετύχει. Είναι καλός αποταμιευτής και έξυπνος επενδυτής. Όσο ψηλά κι αν φτάσει, πάντα στοχεύει να μαζέψει ακόμα περισσότερα χρήματα. Και το καταφέρνει…