Τα τpαύματα του Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Auτό ήταν κατάpα για μένα. Είδα τους γονείς μου να πιάνονται στα χέρια»

Τα τpαύματα του Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Auτό ήταν κατάpα για μένα. Είδα τους γονείς μου να πιάνονται στα χέρια»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Σάκη Ρουβά και στην εκπομπή “Idols”, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει στο σπίτι, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χώριζαν.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους γονείς του
Όπως υπογράμμισε για την υπερπροστατευτική μητέρα του και τους ομηρικούς καβγάδες που είχαν «δεν μου χαλούσε ποτέ χατίρι. Ό,τι κι αν έκανα, αισθανόμουν ότι δεν ήταν αρκετό. Η κατάρα ήταν ότι και εγώ έπρεπε να φθάσω ψηλά».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έβλεπε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να πιάνονται στα χέρια
Σχετικά με τη δύσκολη περίοδο των παιδικών του χρόνων, όταν οι γονείς του χώρισαν, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επεσήμανε «ήταν σκληρή περίοδος, γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 με 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό. Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι».