Τούνη: «Ο Αλεξάνδρου μου είπε ότι το σπίτι είναι μπ@…λo, με έφερε Αθήνα οδικώς και μ ‘έβαλε να τρίβω πατώματα»

Τούνη: «Ο Αλεξάνδρου μου είπε ότι το σπίτι είναι μπ@…λo, με έφερε Αθήνα οδικώς και μ ‘έβαλε να τρίβω πατώματα»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, αφού μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου εντός ολίγων μηνών θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι έμαθε σε ένα μεγάλο πάρτυ στη Χαλκιδική πως πρόκειται να αποκτήσει αγοράκι, ενώ λίγο αργότερα πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης στην Κρήτη.

Τέλος, μετά από ολιγοήμερη παραμονή στη Θεσσαλονίκη, ταξίδεψε οδικώς την Κυριακή 22/8 στην Αθήνα και επέστρεψε στο σπίτι του μοντέλου και παρουσιαστή.

Επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, η influencer ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε τον λόγο που απείχε από το Instagram για αρκετές ώρες.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Τούνη, η άφιξή τους στην πρωτεύουσα είχε «παγίδες» καθώς ο Αλεξάνδρου την… έβαλε να κάνει δουλειές στο σπίτι.

«Ήρθαμε οδικώς με τον κύριο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και με το που σκάμε στο σπίτι μου λέει, “Αυτό το σπίτι είναι μπ…λο”, δεν θέλω να βρίσω πολύ τώρα. Και με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε, σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα» λέει σε στόρι της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την διακόπτει λέγοντας «εγώ τα έκανα» η Ιωάννα του απαντά: «Τι εσύ τα έκανες μωρέ; Γι’ αυτό με έφερε στην Αθήνα να μου το θυμηθείτε».