Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι πράγματι εκπληκτική

Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι πράγματι εκπληκτική

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι η έφηβη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, που έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της.

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η αφοσίωση της στα παιδιά της, τα οποία αποτελούν για εκείνη την πρώτη προτεραιότητα.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πάντα στο μυαλό της τα παιδιά της, αλλά έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη Βαλέρια Λάτσιου, με την οποία μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό.

Η παρουσιάστρια του Mega τρέφει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της, χωρίς να μπορεί να κρύψει την αδυναμία αυτή σε κάθε ευκαιρία.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής του Mega «Ελένη», έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον 19χρονο Άγγελο, τη 16χρονη Λάουρα και τη 14χρονη Βαλέρια από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρότερη Μαρίνα από τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, η οποία και είναι 7 ετών.

Απίστευτη ομοιότητα της Βαλέριας Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη
Η Βαλέρια Λάτσιου είναι η σωσίας της Ελένης Μενεγάκη και όσο μεγαλώνει, όλο και περισσότερο μοιάζει με τη διάσημη μαμά της και κάθε φορά στα γενέθλιά της, η Ελένη Μενεγάκη μάς θυμίζει πόσο μεγάλη είναι η αδυναμία που της τρέφει.

«Δηλώνω περήφανη μανούλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης! Χρόνια πολλά Βαλέρια! Σ’ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», είχε υπογραμμίσει στα τελευταία της γενέθλια, τον Ιανουάριο του 2022, για να της ευχηθεί.

Στα 13α γενέθλιά της, η παρουσιάστρια είχε επισημάνει «Το κορίτσι μου μόλις έγινε 13. Χρόνια πολλά Βαλέρια! Να χαμογελάς , να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις ! Σε αγαπάμε».


Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ίδια με την διάσημη μαμά της
Σχετικά με την ομοιότητά τους, μέσα από παλαιότερη εκπομπή της, είχε σημειώσει «η Βαλέρια μού μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα. Έχω ξεφύγει πια από αυτά τα άγχη. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω γεννάω μπαμπάδες».