Τηγανίτες γιαουρτιού: Αφράτες και ελαφριές για να τις φάτε με τυριά, μέλι ή και μαρμελάδα

Τηγανίτες γιαουρτιού: Αφράτες και ελαφριές για να τις φάτε με τυριά, μέλι ή και μαρμελάδα

Τηγανίτες γιαουρτιού – Εύκολη συνταγή: Θέλετε κάτι γλυκό για να σας συντροφεύει μέσα στην ημέρα. Οι τηγανίτες αποτελούν μία ευχάριστη εναλλακτική λύση του προβλήματός σας. Ειδικότερα, αν το κύριο υλικό της παρασκευής τους είναι η γιαούρτι. Πρόκειται για μία εύκολη, γρήγορη, γευστική και οικονομική συνταγή. Μια συνταγή, η οποία είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσει, εσάς, αλλά και τους γύρω σας!

Τηγανίτες γιαουρτιού – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, η εκτέλεση της συνταγής, καθώς και φωτογραφίες από την πραγματοποίηση της διαδικασίας

Τηγανίτες γιαουρτιού – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 1 ποτήρι γιαούρτι. – 3 κουταλάκια μπέκιν. – 2 αυγά. – 1/4 ποτηριού ηλιέλαιο. – 1 1/2 ποτήρι αλεύρι. – 1 κουταλάκι αλάτι. – Λίγο λάδι για το τηγάνι.

Τηγανίτες γιαουρτιού – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι. – Κοσκινίζουμε το αλεύρι. – Xτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά. – Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο. – Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι. – Πατάμε λίγο, γιατί θα φουσκώσουν. – Βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι. – Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε 1-2 φορές!!! – Τρώγονται ζεστά ή κρύα!

Τηγανίτες γιαουρτιού – Εύκολη συνταγή!