«Έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης και είπα να κάνω ένα τεστ…»: Εκτάκτως εκτός εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου

«Έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης και είπα να κάνω ένα τεστ…»: Εκτάκτως εκτός εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου

Εκτός εκπομπής βρέθηκε ξαφνικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία όπως δήλωσε μέσω σύνδεσης με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από το Instagram διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε για τα συμπτώματα
Τη θέση της πήρε ο συνεργάτης και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, ενώ στη θέση του δημοσιογράφου κάθισε ο Κώστας Τσουρός. Η ίδια αποκάλυψε: «Έχει πολύ ενδιαφέρον που είμαι καλεσμένη, μπορώ να το συνηθίσω. Είχα προχθές συμπτώματα… εγκυμοσύνης να σας πω την αλήθεια. Είπα να κάνω πρώτα ένα τεστ Covid γιατί πιο πιθανό μου φάνηκε και τελικά είχα Covid! Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι και τρεις φορές εμβολιασμένη.

Περίεργα τα πράγματα. Τρώω όλη μέρα καρπούζι. Δόξα το Θεό δεν έχω χάσει γεύση και όσφρηση. Είμαι τελείως μόνη μου σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο. Έχω αυπνία, ίσως είναι από την πολύ ξεκούραση. Έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το καθισιό. Είμαι καλά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Αγχώθηκα όταν είδα το θετικό τεστ, ένιωθα ότι εμένα δεν με ακουμπάει».