Μίνα Αρναούτη: «Εγώ δεν ένιωσα συμπόνια από κανένα ενώ έκανα 17 χειρουργεία. Δε μιλάμε με τη Φρόσω Κυριακού»

Μίνα Αρναούτη: «Εγώ δεν ένιωσα συμπόνια από κανένα ενώ έκανα 17 χειρουργεία. Δε μιλάμε με τη Φρόσω Κυριακού»

Η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Open Weekend», μίλησε για το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, στο οποίο ήταν συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, για τον «πόλεμο» που δέχτηκε, για τα 17 χειρουργεία και τη νέα της ζωή.

Όπως υπογράμμισε «δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου».

Το στήριγμα της Μίνας Αρναούτη μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη
Και συμπλήρωσε η Μίνα Αρναούτη «το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό».

Για τα σημάδια στο σώμα της, η Μίνα Αρναούτη επεσήμανε «αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση, αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”. Στις φωτογραφίες δεν θέλω να δείξω σημάδια. Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Μπήκα στο αμάξι γιατί ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αυτό θα το λέω και θα βροντοφωνάζω».

Η Μίνα Αρναούτη δεν έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες
Όσον αφορά τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριακού, η οποία ήταν και εκείνη μέσα στο αυτοκίνητο, στο μοιραίο τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη σημείωσε «δεν μιλάμε, αλλά αν τη δω στον δρόμο θα τη χαιρετήσω. Έχω να τη δω κανα χρόνο, αλλά δεν είναι ότι έχουμε τσακωθεί. Έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας. Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες».